Βρετανία: Ο Πρίγκιπας Λούις έκλεψε την παράσταση με τις απίστευτες γκριμάτσες του - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Ο αξιολάτρευτος γιος της Κέιτ και του Ουίλιαμ δεν κάθισε στιγμή φρόνιμος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τα γενέθλιά του Καρόλου

Ποιος Κάρολος και ποια Καμίλα. Ο πρίγκιπας Λούις ήταν εκείνος που έκλεψε για ακόμα μία φορά την παράσταση κατά την εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου στην Βρετανία.

Βρετανία

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις βρέθηκαν στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα για την ιστορική μέρα, η οποία σηματοδότησε την πρώτη εκδήλωση του Καρόλου ως μονάρχη και την πρώτη της πριγκίπισσας Κέιτ από τότε που έγινε ο νέος συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς.

Βρετανία

Ωστόσο, ο 5χρονος Λούις ήταν αυτός που και πάλι μαγνήτισε τα βλέμματα αφού εθεάθη να χαιρετά στην παρέλαση Trooping the Color.

Ο αξιολάτρευτος γιος της Κέιτ και του Ουίλιαμ εθεάθη επίσης κατά την εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ να φτερνίζεται, να πετάει τις γροθιές του στον αέρα και να μουτρώνει καθώς η μητέρα του τον κοιτούσε με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Βρετανία

Πηγή: skai.gr