Ανακωχή; Πρόσκληση στη στέψη του βασιλιά Καρόλου έλαβαν Χάρι και Μέγκαν παρά τη ρήξη με το παλάτι

Εκπρόσωπος των Σάσεξ δήλωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι έχει λάβει ένα email από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφορικά με την ιστορική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ Χάρι και Μέγκαν πιστεύεται ότι έχουν λάβει πρόσκληση για να παραστούν στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου, παρά τη δημόσια κριτική που έχει ασκήσει το ζεύγος κατά της βασιλικής οικογένειας.

Εκπρόσωπος των Σάσεξ δήλωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι έχει λάβει ένα email από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφορικά με την ιστορική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος απέφυγε να πει αν το ζευγάρι θα αποδεχθεί την πρόκληση.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από την επιβεβαίωση της «έξωσης» των Σάσεξ από το Frogmore Cottage, την κατοικία τους στη Βρετανία που βρίσκεται στο βασιλικό κτήμα του Ουίνδσορ, που διέταξε ο Κάρολος.

Η εντολή του βασιλιά φέρεται να δόθηκε στις 11 Ιανουαρίου, επομένη της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του Χάρι με τίτλο «Ρεζέρβα», στην οποία περιλάμβανε επιθέσεις κυρίως κατά του αδερφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της μητριάς του Καμίλα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, εξάλλου, προβλήθηκε από συνδρομητική πλατφόρμα μία ακόμα συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι, με τον αμφιλεγόμενο ψυχοθεραπευτή Δρ Γκάμπορ Μάτε, κατά την οποία είπε ότι στερήθηκε αγκαλιών και προσοχής κατά την «απίστευτα οδυνηρή» παιδική του ηλικία και ότι πάντα ένιωθε «διαφορετικός» από την υπόλοιπη οικογένειά του.

Πηγή: skai.gr