Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που σπάει το τζάμι σε φινιστρίνι αεροπλάνου κατά τη διάρκεια καβγά στον αέρα

Χάος προκάλεσε ένας καβγάς σε πτήση στη βόρεια Αυστραλία – Στο βίντεο διακρίνεται μια γυναίκα να πετάει ένα μπουκάλι - Το αεροσκάφος χρειάστηκε να κάνει δύο φορές... αναγκαστική προσγείωση

Χάος προκάλεσε ένας καβγάς κατά τη διάρκεια πτήσης στη βόρεια Αυστραλία, καθώς έσπασε το εσωτερικό τζάμι στο φινιστρίνι του αεροσκάφους! Στο βίντεο που κάνει το γύρο των κοινωνικών δικτύων διακρίνεται μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, να πετάει ένα μπουκάλι εν ώρα πτήσης, το οποίο όπως φαίνεται χτύπησε στο παράθυρο.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε αναγκαστικά, μια γυναίκα συνελήφθη, και κατηγορήθηκε για επίθεση και μη συμμόρφωση με τις οδηγίες ασφαλείας του πληρώματος. 

Αεροσκάφος


Η αεροπορική εταιρεία, της οποίας η ονομασία δεν έγινε γνωστή, επιχείρησε στη συνέχεια να πραγματοποιήσει το ταξίδι για δεύτερη φορά. Αλλά η ομάδα των επιβατών που συμμετείχαν στον πρώτο καβγά είχε διαφορετική γνώμη… Άρχισε ξανά να τσακώνεται, με συνέπεια το αεροσκάφος να προσγειωθεί στην Alyangula στο Groote Eylandt και τρεις ακόμα επιβάτες να συλληφθούν…

Τα τρία άτομα που συνελήφθησαν αυτή τη φορά ήταν ένας 23χρονος, ένας 22χρονος και μια 22χρονη, μεταξύ άλλων για σωματική επίθεση, φθορά περιουσίας και κατοχή ναρκωτικών και αλκοολούχων ποτών. 


 

Πηγή: dailymali.co.uk