Η «μάχη» του Βασιλιά Καρόλου με... την πένα: Εκνευρίστηκε αλλά «το έσωσε» η Καμίλα - Δείτε βίντεο

Η αμήχανη στιγμή του Βασιλιά καθώς έσταζε το μελάνι από την πένα την ώρα που προσπαθούσε να υπογράψει ένα βιβλίο προς το τέλος της επίσκεψής του.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η αμήχανη στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος δίνει στους βοηθούς του ενοχλημένος πένα που τρέχει το μελάνι λίγες ώρες αφότου ο νέος μονάρχης «αγκαλιάστηκε» θερμά από τον λαό του Μπέλφαστ.

Ο βασιλιάς Κάρολος, καθισμένος μέσα στη βασιλική κατοικία του Κάστρου Χίλσμπορο, στη Βόρεια Ιρλανδία, φαινόταν ταραγμένος καθώς έσταζε το μελάνι από την πένα την ώρα που προσπαθούσε να υπογράψει ένα βιβλίο προς το τέλος της επίσκεψής του.

Ο βασιλιάς Κάρολος παραπονέθηκε για την πένα που χρησιμοποιούσε για να υπογράψει το όνομά του, ανακοινώνοντας ότι δεν αντέχει αυτό το "καταραμένο" πράγμα καθώς φαινόταν να προσπαθεί να βγάλει το μελάνι από τα δάχτυλά του τρίβωντάς το.

Η βασιλική σύζυγος αργότερα ανέφερε ότι έτρεχε το μελάνι και ζήτησε αντικατάσταση ενώ ο Βασιλιάς έφυγε βιαστικά από το δωμάτιο πλαισιωμένος από βοηθούς.

Η ελαττωματική πένα αφαιρέθηκε γρήγορα και αντικαταστάθηκε από τους βοηθούς που φαίνονται ταραγμένοι προτού η Καμίλα καθίσει και εκείνη να υπογράψει το βιβλίο μέσα από την ιστορική κατοικία.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς ο Βασιλιάς είχε εκδηλώσει την ενόχληση του ξανά όταν είχε ζητήσει ενοχλημένος σε έναν από τους βοηθούς του να αφαιρέσει ένα δοχείο με μελάνι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Dailymail