Επτά άνθρωποι τραυματίσθηκαν από σφαίρες χθες, Σάββατο, το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη καθώς ένας χιονοπόλεμος, στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι, πήρε άσχημη τροπή, αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Επωφελούμενοι από τη ραγδαία χιονόπτωση, δεκάδες άνθρωποι άρχισαν ένα χιονοπόλεμο σε πάρκο της συνοικίας Τοπ Χανέ, κοντά στις πολύ τουριστικές συνοικίες του Γαλατά και το Καράκιοϊ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης.
Για άγνωστους λόγους, οι τόνοι υψώθηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες άρχισαν να συμπλέκονται με γροθιές και κλωτσιές, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA.
Τουλάχιστον ένας από τους συμπλεκόμενους έβγαλε τότε πιστόλι και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας επτά ανθρώπους, σύμφωνα με το DHA, το οποίο δημοσιοποίησε εικόνες του επεισοδίου από κάμερες ασφαλείας.
Σύμφωνα με το τουρκικό ίδρυμα Umut, περίπου 25 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα κυκλοφορούν στη χώρα -σε πληθυσμό 84,7 εκατομμυρίων κατοίκων-, ένας αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις εκτιμήσεις των αρχών.
- Πληροφορίες για πυροβολισμούς ή ρουκέτες στην Οδησσό
- 9 νεκροί και 57 τραυματίες μετά την επίθεση με ρωσικούς πυραύλους στη στρατιωτική βάση του Λβιβ
- 26 ασθενοφόρα κατευθύνονται προς την στρατιωτική βάση στο Λβιβ μετά τις πυραυλικές επιθέσεις
Δείτε την ροή ειδήσεων και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.