Κλείσιμο

Το «ζόμπι» Angelina Jolie αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο – Δείτε video

Πολλοί πίστευαν ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκτήσει τη δαιμονική της εμφάνιση, αλλά η Sahar Tabar αποκάλυψε τον πραγματικό εαυτό της σε ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι

Ένα «ζόμπι», που μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί, η οποία είναι γνωστή για την ανάρτηση τρομακτικών φωτογραφιών στο Instagram, αποκάλυψε τελικά το πραγματικό της πρόσωπο στην ιρανική τηλεόραση, αφού αποφυλακίστηκε.

Η Sahar Tabar, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, δεν μοιάζει καθόλου με το «ζόμπι» alter ego της… 

Πολλοί πίστευαν ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκτήσει τη δαιμονική της εμφάνιση, αλλά αποκάλυψε τον πραγματικό εαυτό της στο ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Rokna.

Η 21χρονη Tabar, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Fatemeh Khishvand, από την Τεχεράνη, είχε αρχικά φυλακιστεί για αισχροκέρδεια και προσβολή του χιτζάμπ, σύμφωνα με το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 

Συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2019 για διαφθορά και βλασφημία και καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση.

Όμως η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποφυλακίστηκε πρόσφατα. Ανακοινώνοντας την ποινή φυλάκισης της Ταμπάρ το 2020, οι υποστηρικτές της έγραψαν στο διαδίκτυο: «Η Σαχάρ Ταμπάρ είναι μόλις 19 ετών. Το αστείο της την οδήγησε στη φυλακή. Η μητέρα της κλαίει κάθε μέρα για να απελευθερωθεί η αθώα κόρη της. Αγαπητή Αντζελίνα Τζολί, χρειαζόμαστε τη φωνή σου εδώ. Βοήθησέ μας».

Φέτος, το Ιράν έχει συγκλονιστεί από εκτεταμένες διαδηλώσεις και απεργίες, που μαίνονται σε όλη τη χώρα, για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα μετά τον θάνατο της Mahsa Amini, η οποία σκοτώθηκε υπό κράτηση, αφού κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τον αυστηρό ιρανικό κώδικα ένδυσης για τις γυναίκες.

Ο θάνατός της τροφοδότησε τις μεγαλύτερες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν σημειωθεί στην Ισλαμική Δημοκρατία εδώ και χρόνια.

Η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγινε διάσημη το 2017, αφού φέρεται να έκανε 50 χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει στη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Αντζελίνα Τζολί.

Η Sahar Tabar

Αργότερα επιβεβαίωσε ότι η εμφάνισή της επιτεύχθηκε κυρίως μέσω μακιγιάζ και μοντάζ σε μια τηλεοπτική συνέντευξη πριν από τη δίκη, στην οποία εμφανίστηκε ως «ζόμπι», με το πρόσωπό της θολό.

Η Ταμπάρ είπε, επίσης, ότι ήταν παιδικό της όνειρο να γίνει διάσημη και ότι ήθελε πολύ να αποκτήσει το δικό της κοινό στο Instagram, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της.

Αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε κάνει κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις, όπως πλαστική μύτης, γέμισμα χειλιών και λιποαναρρόφηση, αλλά επέμεινε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ασυνήθιστης εμφάνισής της οφείλεται στο μακιγιάζ και την επεξεργασία (photoshop). 

Πηγή: skai.gr