«Νόμιζα ότι εσείς το κάνατε» είπε για τον Nord Stream ο Κίσινγκερ σε Ρώσους φαρσέρ που υποδύονταν τον Ζελένσκι (Βίντεο)

Το βίντεο δείχνει να ρωτούν τον Κίσινγκερ ποιος πιστεύει ότι ήταν πίσω από τη δολιοφθορά του περασμένου Σεπτεμβρίου στον αγωγό Nord Stream 

Θύμα φάρσας έπεσε ο Χένρι Κίσινγκερ από Ρώσους φαρσέρ που παρίσταναν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για το σαμποτάζ του περασμένου Σεπτεμβρίου στον αγωγό Nord Stream μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsweek.

Ο 100χρονος πολιτικός που υπηρέτησε ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μεταξύ 1973 και 197, αλλά και ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, ήταν το τελευταίο «θύμα» των γνωστών φαρσέρ με τα ψευδώνυμα Vovan και Lexus, ανέφεραν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Βλαντιμίρ Κουζνέτσοφ και ο Αλεξέι Στολιάροφ έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στο παρελθόν για φάρσες με πρόσωπα υψηλού προφίλ όπως ο μουσικός Έλτον Τζον, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. Τζορτζ Μπους. Το τελευταίο τους τέχνασμα δείχνει το ζευγάρι να επικοινωνεί με τον Κίσινγκερ σε μια βιντεοκλήση παριστάνοντας τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το βίντεο δείχνει να ρωτούν τον Κίσινγκερ ποιος πιστεύει ότι ήταν πίσω από τη δολιοφθορά του περασμένου Σεπτεμβρίου στον αγωγό Nord Stream που μεταφέρει φυσικό αέριο μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας.

Μετά από μια μεγάλη παύση, ο Κίσινγκερ λέει: «Ειλικρινά νόμιζα ότι ήσουν». Ο φαρσέρ απαντά, «Αλήθεια; Νομίζεις ότι το κάναμε; Όχι, όχι.» ενώ ο Κίσινγκερ συμπληρώνει στη συνέχεια, «αλλά δεν σε κατηγόρησα», υπονοώντας ότι δεν εννοούσε ότι η παρατήρηση ήταν κριτική.
 

Πηγή: skai.gr