«Θαύμα» στην Τουρκία: Μωρό έπεσε από μπαλκόνι και προσγειώθηκε στην πλάτη περαστικού! - Δείτε βίντεο

Το μικρό αγόρι, ο Κχαρίρα Αμίρι, φέρεται να έπαιζε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, όταν γλίστρησε και έπεσε από τα κάγκελα 

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Πλάνα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψαν την τρομερή στιγμή που ένα νήπιο ενός έτους έπεσε από μπαλκόνι στην Τουρκία, αλλά επέζησε κι αυτό γιατί «προσγειώθηκε» στην πλάτη ενός περαστικού!

«Κύλησε από την πλάτη μου και ξαφνικά προσγειώθηκε στο έδαφος», δήλωσε στο «Newsflash» ο Ruhi Asci, ο «σωτήρας» του μικρού παιδιού για το περιστατικό, το οποίο συνέβη στη συνοικία Haci Ilyas, στην πόλη Αμάσεια. 

Το αγοράκι, ο Κχαρίρα Αμίρι, φέρεται να έπαιζε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, όταν γλίστρησε και έπεσε από τα κάγκελα.

Όπως λέει ο άνθρωπος που έσωσε το μωρό, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων. Ο ίδιος άρπαξε το μικρό αγόρι, ενώ κάποια στιγμή άρχισε να μαζεύεται κόσμος γύρω του. Κάποια στιγμή ο συγκεντρωμένος κόσμος άρχισε να φωνάζει και κάνει νοήματα – όπως θα δείτε και στο video- στη μητέρα να κατέβει και να παραλάβει το μικρό αγόρι. 

«Στην αρχή νόμιζα ότι έπεσε πάνω μου μια γλάστρα. Όταν γύρισα, συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα παιδί», αναφέρει ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr