Πατέρας αυτοκτόνησε όταν κατάλαβε ότι εξαιτίας του πέθανε το 18 μηνών παιδί του – Το είχε ξεχάσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου!

Είχε ξεχάσει το 18 μηνών παιδί του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου

Ο πατέρας βρισκόταν έξω με τον γιο του όταν συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός και αφού βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο, επέστρεψε τρέχοντας στο σπίτι του στην κομητεία Τσέστερφιλντ και πήρε το αγόρι μέσα στο σπίτι τους 

Πρόκειται για μια τραγική ιστορία. Όπως γράφει η «Mirror, ένας πατέρας στη Βιρτζίνια αυτοκτόνησε όταν διαπίστωσε ότι άφησε κατά λάθος το 18 μηνών αγοράκι του να πεθάνει στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου την Τρίτη 28 ιουνίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο πατέρας βρισκόταν έξω με τον γιο του όταν συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός και αφού βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο, επέστρεψε τρέχοντας στο σπίτι του στην κομητεία Τσέστερφιλντ και πήρε το αγόρι μέσα στο σπίτι τους. 

Λίγο μετά την άφιξη του πατέρα στο σπίτι, η αστυνομία έλαβε κλήση ότι ο άνδρας είχε τάσεις αυτοκτονίας. Καθ' οδόν προς το σπίτι, η αστυνομία δέχτηκε ένα δεύτερο τηλεφώνημα από μέλος της οικογένειας, που είπε ότι ο πατέρας του αγοριού τους είπε ότι είχε αφήσει τον γιο του στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες και ότι το μωρό μπορεί να ήταν νεκρό. 

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το αυτοκίνητο στο δρόμο με την πίσω πόρτα ακόμα ανοιχτή και το παιδικό κάθισμα άδειο. Μέσα στο σπίτι βρήκαν το νήπιο νεκρό, είπαν οι αστυνομικοί.
Ούτε η ταυτότητα του πατέρα ούτε του μικρού παιδιού έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

«Πρόκειται για μια τραγωδία και συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στην οικογένεια. Ωστόσο, θα ήταν παράλειψη να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να πούμε για μία ακόμη φορά πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να ελέγχουν τα οχήματά τους», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός Chris Hensley. 

Η αστυνομία δήλωσε ότι παραμένει σε επαφή με τη μητέρα του νεκρού παιδιού και άλλα μέλη της οικογένειας καθώς συνεχίζει την έρευνα.
Το 18 μηνών παιδί είναι το έβδομο παιδί που πεθαίνει επειδή «ξεχάστηκε» σε κάποιο αυτοκίνητο και το 914ο από το 1998, σύμφωνα με τον ιστότοπο «noheatstroke», που καταγράφει τέτοιους θανάτους.

Πηγή: skai.gr