Κλείσιμο

Βιτριολική κατά του Τραμπ η Στόρμι Ντάνιελς σε συνέντευξή της: Έχω κάνει σεξ με «πολύ πιο καυτές» διασημότητες

Σε μια… πικάντικη τηλεοπτική συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, η 44χρονη σταρ των ταινιών ενηλίκων επέμεινε ότι δέχθηκε μια πληρωμή 130.000 δολαρίων, μόνο και μόνο επειδή ντρεπόταν για το… «γρήγορο» με τον 76χρονος τέως πρόεδρο

Βιτριολική κατά του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε η Στόρμι Ντάνιελς σε συνέντευξή της, ενώ αντεπιτέθηκε σε όσους την κατηγόρησαν ότι διψούσε για φήμη επειδή δημοσιοποίησε τη φερόμενη συνεύρεσή της με τον τέως πρόεδρο – λέγοντας ότι έχει κάνει σεξ με «πολύ πιο καυτές» διασημότητες. 

Σε μια… πικάντικη τηλεοπτική συνέντευξη με τον Βρετανό παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν, η 44χρονη σταρ των ταινιών ενηλίκων επέμεινε ότι δέχθηκε μια πληρωμή 130.000 δολαρίων, μόνο και μόνο επειδή ντρεπόταν για το… «γρήγορο» σεξ με τον 76χρονο τέως πρόεδρο.

«Δεν ήταν θέμα για συζήτηση… Στην πραγματικότητα, πήρα τα χρήματα γιατί δεν ήθελα να το μάθει κανείς», δήλωσε σε μια εκπομπή 90 λεπτών που προβλήθηκε την Πέμπτη στο Fox Nation. «Και αν απλώς προσπαθούσα να τραβήξω την προσοχή… έχω κάνει σεξ με πολύ πιο ‘’καυτούς’’ ανθρώπους που είναι διάσημοι. Θα μπορούσα να μαρτυρήσω μια από αυτές τις ιστορίες!» συνέχισε εκείνη, χωρίς να αποκαλύπτει ποιοι είναι οι άλλοι διάσημοι ερωτικοί σύντροφοί της. 

Ο Μόργκαν της υπενθύμισε μια παλιότερη χιουμοριστική δήλωσή της ότι είχε δει τον Τραμπ γυμνό και πώς «δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο τρομακτικός με τα ρούχα του».
«Ακριβές. Και αλήθεια. Επιμένω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντάνιελς. 

Όσον αφορά τις κατηγορίες που δέχεται ότι όλα ήταν μια πολιτική συνωμοσία για την πολιτική πτώση του Τραμπ, η Ντάνιελς δήλωσε ότι είναι… εγγεγραμμένη Ρεπουμπλικανή που δεν έχει ψηφίσει ποτέ Δημοκρατικό. «Ακόμα είμαι», είπε στον Μόργκαν για τις δεξιόστροφες απόψεις της.
 

Πηγή: skai.gr