Στη Βρετανία μέχρι και σπαράγγια «διαβάζουν» για να βρουν ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μπόρις Τζόνσον!

Η 66χρονη Jemima Packington είχε προβλέψει στο παρελθόν το Brexit, ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει πρωθυπουργός και ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια

Μια μάντισσα που ονομάζεται «Mystic Veg», καθώς προβλέπει το μέλλον χρησιμοποιώντας σπαράγγια, πιστεύει ότι ο Μπεν Ουάλας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως γράφει η «Mirror». 

Ο υπουργός Άμυνας βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μεταξύ των μελών του Συντηρητικού Κόμματος, σύμφωνα με εσωτερικές δημοσκοπήσεις, λόγω των χειρισμών του στον πόλεμο στην Ουκρανία και την εκκένωση του Αφγανιστάν. Οι βουλευτές των Τόρις λένε ότι η δημοτικότητά του μπορεί να προμηνύει μία πιθανή κατάθεση υποψηφιότητας, παρά το χαμηλών τόνων δημόσιο προφίλ του, ενώ πολλοί τον θεωρούν ως μία καλή εναλλακτική καθώς απέχει παρασάγγας από το υπερβολικό στυλ του Τζόνσον. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, οι εκτιμήσεις των εταιρειών στοιχημάτων υπέρ του είναι σε ανοδική πορεία.

Η 66χρονη Jemima Packington είχε προβλέψει στο παρελθόν το Brexit, ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει πρωθυπουργός τέσσερα χρόνια πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος θα πεθάνει και ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Τώρα, λοιπόν, η ίδια λέει ότι τα σπαράγγια δείχνουν ότι ο υπουργός Άμυνας θα αναλάβει την ηγεσία. Μάλιστα, τα… σπαράγγια την καθησύχασαν ότι η Βρετανία θα σταθεί ξανά στα πόδια της μέσα στους επόμενους μήνες. Και αν προκηρυχθούν γενικές εκλογές, πιστεύει ότι θα είναι μια ευθεία αναμέτρηση μεταξύ των Συντηρητικών και των Εργατικών, με τα κόμματα μειοψηφίας να χάνουν έδρες αντί να κερδίζουν.

Η 66χρονη Jemima Packington

Η Τζεμίμα δήλωσε: «Τα σπαράγγια έχουν καταλήξει σε δύο υποψήφιους για τον επόμενο πρωθυπουργό. Ο Μπεν Ουάλας, που δεν θα ήταν το μεγαλύτερο σοκ, δεδομένης της προβολής του με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και η υφυπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Ναντίν Ντόρις». 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της YouGov, ο δημοφιλέστερος στα μέλη των Τόρις εκ των υποψηφίων διαδόχων του Τζόνσον είναι ο υπουργός Αμυνας Μπεν Ουάλας, ακολουθούμενος από την υπουργό Εξωτερικών Λιζ Τρας. Πιθανοί ώστε να διεκδικήσουν την αρχηγία είναι επίσης ο Σούνακ, ο Τζαβίντ, ο Ζαχάουι, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ και η πρώην υπουργός Αμυνας Πένι Μόρντοντ. Καθώς η ανάδειξη αρχηγού θα μπορούσε να διαρκέσει κάμποσες εβδομάδες, βουλευτές και ιστορικά στελέχη των Συντηρητικών, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ, κάλεσαν τον Τζόνσον να παραιτηθεί αμέσως από το πρωθυπουργικό αξίωμα, παραδίδοντας την εξουσία στον αναπληρωτή του, Ντόμινικ Ράαμπ, καθώς θεωρούν ότι η παρουσία του είναι πολύ τοξική για το κόμμα.

Η Τζεμίμα ισχυρίζεται, επίσης, ότι τα σπαράγγια της λένε ότι η Κροατία θα είναι ο νικητής-σοκ του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ τον Δεκέμβριο.
 

Πηγή: skai.gr