Slumdog Billionaires: Πώς θα έμοιαζαν ο Τραμπ, ο Μασκ, ο Μπέζος και άλλοι δισεκατομμυριούχοι αν ήταν… φτωχοί

Οι αληθοφανείς εικόνες του Τραμπ, του Μπιλ Γκέιτς, του Ίλον Μασκ, του Μάρκ Ζούκεμπεργκ και του Τζεφ Μπέζος να ποζάρουν ρακένδυτοι ανάμεσα σε παράγκες και σωρούς από σκουπίδια έχουν γίνει viral

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και έμπνευση από την οσκαρική ταινία Slumdog Millionaire, ένας Ινδός καλλιτέχνης, o Gokul Pillai, «έβαλε» διάσημους δισεκατομμυριούχους να ζουν ως πάμφτωχοι σε παραγκουπόλεις της Ινδίας, όπως ζουν στην παραγματικότητα εκατομμύρια συμπατριώτες του αλλά και εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι στην Λατινική Αμερική και την Αφρική.

BEZOS

Οι αληθοφανείς εικόνες του Τραμπ, του Μπιλ Γκέιτς, του Ίλον Μασκ, του Μάρκ Ζούκεμπεργκ, του Ουόρεν Μπάφετ και του Τζεφ Μπέζος να ποζάρουν ρακένδυτοι ανάμεσα σε παράγκες και σωρούς από σκουπίδια έχουν γίνει viral. 

μπαφετ

BEZOS

BEZOS

Ενδεικτικά, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ 76 ετών, φαίνεται ατημέλητος και εξαθλιωμένος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gokul Pillai (@withgokul)

Ερωτηθείς για το ποια εικόνα ήταν η πιο δημοφιλής, o Gokul Pillai είπε: «Πιθανότατα ο Μπιλ Γκέιτς. Είναι δύσκολο να πω».

GEIST

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης ο οποίος μένει στο Mysore της Ινδίας δήλωσε στη DailyMail ότι «έχει τρελαθεί με την ανταπόκριση» των followers του ενώ κάποιος σχολίασε για την δουλειά του: «Αυτό είναι επικό»!

Πηγή: skai.gr