Κλείσιμο

Ρωσία σε επιστρατευμένους: Αγοράστε μόνοι σας κουβέρτες, φάρμακα και ... ταμπόν

Γυναίκα αξιωματικός σε βάση συγκέντρωσης σε μονάδα ενημερώνει τους στρατευμένους ότι στο μέτωπο της Ουκρανίας θα είναι μόνοι τους: «Παιδιά, φροντίστε τους εαυτούς σας». 

Μια γυναίκα στρατιωτικός σε μονάδα - βάση συγκέντρωσης στην περιοχή Αλτάι της Ρωσίας υποδέχεται τους επιστρατευμένους νεαρούς και τους δίνει οδηγίες για το τι να περιμένουν στο μέτωπο της Ουκρανίας και το τι πρέπει να πάρουν μαζί τους.  

Η γυναίκα τους ενημερώνει ότι ο στρατός δεν πρόκειται να τους δώσει τίποτα εκτός από πυρομαχικά– ούτε καν κουβέρτες για να κοιμηθούν  και τους λέει χαρακτηριστικά: «Παιδιά, φροντίστε τους εαυτούς σας». 

Η αξιωματικός ζητά από τους στρατιώτες να αγοράσουν από υπνόσακους και φάρμακα για την διάρεια μέχρι τουρνικέ για τα σπασμένα οστά – τους συμβουλεύει μάλιστα να πάρουν από αυτοκίνητα τα κουτιά πρώτων βοηθειών και να πάρουν από εκεί τις γάζες, τα τουρνικέ και ότι άλλο χρειάζονται. 

Τέλος, η γυναίκα συμβουλεύει από τους στρατευμένους άντρες να ζητήσουν «από τις μανάδες, τις αδερφές και τις φιλενάδες τους» να τους αγοράσουν τις «φθηνότερες σερβιέτες» και «τα φθηνότερα ταμπόν». 

«Μη γελάτε παιδιά. Οι σερβιέτες θα σας χρησιμεύσουν ως πάτοι στις αρβύλες  και τα ταμπόν για να σταματήσετε την αιμορραγία μετά από τραύματα από σφαίρες.
 

Πηγή: skai.gr