Ατρόμητος πολιτικός ζήτησε την... αντικατάσταση του Πούτιν στη ρωσική κρατική τηλεόραση - Δείτε βίντεο

Είναι  η πρώτη φορά που κάποιος ζητά ευθέως την αντικατάσταση του Πούτιν από την προεδρία σε τηλεοπτική μετάδοση από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία το 2022

Την αντικατάσταση του Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε… ατρόμητος Ρώσος πολιτικός μιλώντας στον «αέρα» της κρατικής τηλεόρασης! 

Είναι  η πρώτη φορά που κάποιος ζητά ευθέως την αντικατάσταση του Πούτιν από την προεδρία σε τηλεοπτική μετάδοση από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία («για τους Ρώσους ειδική στρατιωτική επιχείρηση») το 2022.

Ο προσκείμενος στην αντιπολίτευση πολιτικός Μπόρις Ναντεζντίν, ο οποίος έχει επικρίνει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δήλωσε στο ρωσικό κανάλι NTV ότι οι Ρώσοι πρέπει να επιλέξουν διαφορετικό ηγέτη στις εκλογές της χώρας το 2024. «Με το τωρινό πολιτικό καθεστώς δεν υπάρχει περίπτωση για εμάς να επιστρέψουμε στην Ευρώπη... Πρέπει να επιλέξουμε κάποιον άλλο, και όχι τον Πούτιν» δήλωσε ωμά ο Ναντεζντίν. «Τότε όλα θα πάνε καλά». 


«Πρέπει απλώς να επιλέξουμε διαφορετικές αρχές για να κυβερνήσουν τη χώρα που θα σταματούσαν αυτή την ιστορία με την Ουκρανία», είπε στο NTV, ένα από τα τρία κύρια κρατικά κανάλια στη Ρωσία.

Σημείωσε ότι μια διαφορετική κυβέρνηση θα επέτρεπε στη Ρωσία να «οικοδομήσει σχέσεις» με τις ευρωπαϊκές χώρες και «όλα θα επανέλθουν στη θέση τους». Ευρισκόμενος σε αμηχανία, ο παρουσιαστής Ιβαν Τράσκιν, προπαγανδιστής του Πούτιν, προσπάθησε γρήγορα να διακόψει τον Ναντεζντίν απαντώντας αιχμηρά: «Μπόρις Ναντεζντίν, είσαι προβλέψιμος... Περίμενα να τα πεις όλα αυτά, λέξη προς λέξη, είσαι βαρετός». Αλλά απτόητος, ο Ναντεζντίν συνέχισε να επικρίνει τον Πούτιν. 

Πηγή: dailymali.co.uk