Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι παίζουν σκάκι λίγο πριν το Μουντιάλ για χάρη της Louis Vuitton

Φορώντας και οι μαύρα, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, επικεντρώνονται στο σκάκι και απαθανατίζονται από την κορυφαία Άνι Λίμποβιτς, λίγο πριν το Μουντιάλ 2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι συνήθως αναμετριούνται στα γήπεδα. Αυτή τη φορά όμως για χάρη της νέας διαφήμισης της  Louis Vuitton, οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αναμετριούνται στο... σκάκι.

Φορώντας και οι μαύρα, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, επικεντρώνονται στο σκάκι και απαθανατίζονται από την κορυφαία Άνι Λίμποβιτς, λίγο πριν το Μουντιάλ 2022. Η παρτίδα, όμως, δεν παίζεται σε ένα ταμπλό σκακιού, αλλά σε μπαούλα με το χαρακτηριστικό pattern της Louis Vuitton σε μια μοναδική καμπάνια. 

Ρονάντο-Μέσι

«Victory Is a State of Mind» είναι το σλόγκαν της καμπάνιας.

Τόσο Πορτογάλος ποδοσαιριστής Ρονάλντο όσο και ο Αργεντίνος Μέσι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο καθώς κανείς από τους δύο δεν το έχει κερδίσει μέχρι στιγμής. Μάλιστα για τον Μέσι αυτό θα είναι το τελευταίο του Μουντιάλ ενώ ο Ρονάλντο έχει δηλώσει ότι εάν κερδίσει την κούπα στο Κατάρ θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πηγή: skai.gr