Πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ: Ο Πούτιν μύριζε περίεργα όταν τον συνάντησα

Πρώην αξιωματούχος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ περιέγραψε μια περίεργη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν - ο οποίος μύριζε παράξενα, με μια μυρωδιά που παρέπεμπε σε φάρμακα.

Η Φιόνα Χιλ, η οποία υπηρέτησε ως σύμβουλος για τη Ρωσία υπό τον τότε πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, συνέφαγε κάποτε με τον ισχυρό άνδρα και κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξη της  στην εκπομπή «Desert Island Discs» του BBC Sounds, είπε «Τώρα, αυτό ακούγεται πραγματικά παράξενο, αλλά μπορούσα να μυρίσω ότι είχε μόλις κάνει μπάνιο», είπε. «Δεν φορούσε κολόνια, αλλά ήταν σχεδόν σαν να είχε μυρωδιά φάρμακου.

Έδειχνε να έχει απόλυτο έλεγχο του εαυτού, θυμάται η Χιλ τονίζοντας πως ο Ρώσος Πρόεδρος προέβαλε πολύ αυτή την εικόνα δυναμισμού που τον διακατέχει.

Η Χιλ περαιτέρω είπε πως σκέφτηκε ότι ο Ρώσος πρόεδρος προσέχει πολύ την κίνηση και την παρουσία του στον χώρο σχεδόν σαν να έχει σκηνοθετήσει την προσωπικότητα του και τις κινήσεις που κάνει στήνοντας μια περσόνα σχεδόν.

«Ουάου. Κοίτα τον. Κάθε μικρό στοιχείο της παρουσίας του στον χώρο, είναι λες και έχει μελετηθεί προηγουμένως προσεκτικά. Αυτή είναι μια παράσταση»

Πηγή: skai.gr