«Η ζήτηση πετρελαίου αυξάνεται», υποστήριξε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι «τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα».
«Η Ρωσία θα παράγει 510 εκατ. τόνους πετρελαίου φέτος, 1% λιγότερους από το 2024. Αυτοί οι όγκοι είναι σύμφωνοι με τις συμφωνίες του OPEC+, τις οποίες η Ρωσία συνεχίζει να τηρεί, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της για την εξισορρόπηση της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου», πρόσθεσε ο Πούτιν.
«Ο κλάδος του φυσικού αερίου δεν έχει ανακτήσει πλήρως την ισχύ του, αλλά υπάρχει ανάπτυξη. Εργαζόμαστε για την αύξηση της εξαγωγικής ικανότητας του ρωσικού φυσικού αερίου», δήλωσε επίσης ο Ρώσος πρόεδρος, ενώ υποστήριξε και ότι «η αγορά του άνθρακα θα παραμείνει μεγάλη τις επόμενες δεκαετίες».
Πηγή: skai.gr- Ο Τραμπ προτείνει «Ταμείο Νίκης» για την Ουκρανία που θα χρηματοδοτείται από νέους δασμούς στην Κίνα
- Επανεκδίδεται η κάρτα εισόδου του Όσκαρ Ουάιλντ στη βρετανική βιβλιοθήκη - Είχε ανακληθεί λόγω ομοφυλοφιλίας
- Σκληρό μήνυμα στη Χαμάς: Οι IDF δημοσίευσαν νέα φωτό ντοκουμέντο με τον Γιαχία Σινουάρ να κείτεται νεκρός
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.