Διαταγή Πούτιν στους Ρώσους κατασκόπους να κυνηγήσουν «προδότες και σαμποτέρς» 

Ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), διάδοχο της σοβιετικής KGB, να μεγιστοποιήσει τη «χρήση του επιχειρησιακού, τεχνικού και προσωπικού δυναμικού» για να ενισχύσει τον «έλεγχο» της κοινωνίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε σήμερα τος μυστικές υπηρεσίες της χώρας να  εντείνουν την «επιτήρηση» εντός της Ρωσίας και  να κυνηγήσουν «προδότες, κατασκόπους και σαμποτέρς», καθώς η  «εμφάνιση νέων απειλών» αυξάνει την ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες.

Ο Πούτιν έδωσε αυτές τις εντολές μετά από μία σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικές βάσεις και αποθήκες πυρομαχικών στη Ρωσία. Επίσης, τους τελευταίους μήνες, συχνά ξεσπούν πυρκαγιές σε εμπορικά κέντρα, εργοστάσια και άλλες εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την Telegraph, o Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), διάδοχο της σοβιετικής KGB, να μεγιστοποιήσει τη «χρήση του επιχειρησιακού, τεχνικού και προσωπικού δυναμικού» για να ενισχύσει τον έλεγχο της κοινωνίας.

«Είναι απαραίτητο να καταστείλουμε αυστηρά τις ενέργειες των ξένων ειδικών υπηρεσιών, να εντοπίσουμε γρήγορα προδότες, κατασκόπους και σαμποτέρ», πρόσθεσε ο Πούτιν, , ο οποίος είχε διατελέσει στα…νιάτα του διευθυντής της KGB. 
 

Πηγή: skai.gr