Στο «μικροσκόπιο» η υγεία του Πούτιν- Αναφορές πως βιώνει επεισόδια νυχτερινού τρόμου

Ο Πούτιν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  υπέφερε από «σοβαρή ναυτία» τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο και έμεινε στο κρεβάτι με γιατρούς που έμειναν στο προσκεφάλι του επί 3 ώρες

Από το σύνδρομο του «νυχτερινού τρόμου» φαίνεται πως πάσχει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

O Ρώσος Πρόεδρος σύμφωνα με κανάλι στοTelegram που ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί την υγεία του, υπέστη το Σάββατο το πιο πρόσφατο επεισόδιο.

Ο 69χρονος Πούτιν υπέφερε από «σοβαρή ναυτία» τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο και έμεινε στο κρεβάτι με τους γιατρούς να έχουν σπεύσει να του δώσουν ιατρική βοήθεια, για περίπου τρεις ώρες, ανέφερε το κανάλι General SVR.

Ο Πούτιν έχει αναρρώσει τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά δεν είναι απίθανο ακόμα και να τον αντιπροσωπεύσει αντικαταστάτης του σε συναντήσεις που έχει να πραγματοποιήσει αυτή τη βδομάδα, ‘να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία «deep fake» για να μαγνητοσκοπήσει τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η παραπάνω είδηση δημοσιοποιείται λίγες μέρες αφότου ο αρχηγός κατασκοπείας της Ουκρανίας υπoστήριξε ότι ο Πούτιν είχε αντικατασταθεί από σωσία, κατά τη διάρκεια μιας κρατικής επίσκεψης στο Ιράν.

Πηγή: Daily Mail