Πέθανε ο ηθοποιός Paul Grant των Star Wars και Harry Potter - Κατέρρευσε σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο

Ο Paul Grant μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρός και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών άφησε ο  Paul Grant, ηθοποιός του Star Wars και του Harry Potter.

Ο Paul Grant σύμφωνα με πληροφορίες κατέρρευσε στις 16 Μαρτίου ενώ βρισκόταν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό King’s Cross στο Λονδίνο. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο στον σταθμό St Pancras στην οδό Euston.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, ο Paul Grant διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρός και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη. Χθες Κυριακή, η οικογένεια του ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι πέθανε, αφού απενεργοποιήθηκε η μηχανική υποστήριξη.

Ο Paul Grant, ήταν πατέρας τριών παιδιών και για αρκετά χρόνια προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Η 28χρονη κόρη του ηθοποιού, η Sophie Jayne Grant, εμφανίστηκε συγκλονισμένη  στη βρετανική εφημερίδα SUN: «Είμαι συντετριμμένη. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας θρύλος από πολλές απόψεις. Έφερνε πάντα ένα χαμόγελο και το γέλιο στα χείλη όλων».

Και πρόσθεσε: «Μπαμπά μου σε αγαπώ τόσο πολύ, κοιμήσου καλά»!

Η Maria Dwyer, η κοπέλα του Grant, είπε ότι ο ηθοποιός ήταν ο «έρωτας της ζωής της. Ο Paul ήταν ο πιο αστείος άνθρωπος που ξέρω. Ολοκλήρωνε τη ζωή μου. Η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.» είπε.

Ο Grant υποδύθηκε ένα Ewok στην ταινία Star Wars του 1983 Return of the Jedi δίπλα στους Mark Hamill και Harrison Ford.

Έπαιξε το 1998 στο Willow με τον Val Kilmer, καθώς και στην ταινία Legend του 1985 με τον Tom Cruise. Το 1986 εμφανίστηκε στον Labyrinth, με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπάουι, και εμφανίστηκε επίσης στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ.

Πηγή: skai.gr