Τέσσερις νεκροί στην Ουκρανία από ρωσική πυραυλική επίθεση σε κατοικημένη περιοχή - Δείτε φωτό

Η επίθεση στην πόλη Αβντίιβκα στην πρώτη γραμμή ήταν ένα από τα κύματα πυραυλικών πληγμάτων που κατέστρεψε 57 κτίρια σε 13 τοποθεσίες, ανακοίνωσε η εθνική αστυνομία της Ουκρανίας

Μια ρωσική πυραυλική επίθεση σκότωσε τέσσερις ανθρώπους, και έπληξε ένα νοσοκομείο στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσαν αξιωματούχοι της χώρας σήμερα Δευτέρα, την ώρα που το Λονδίνο υποσχόταν στον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι «εκατοντάδες» ακόμη πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε μια επίσκεψή του στη Βρετανία.

Η επίθεση στην πόλη Αβντίιβκα στην πρώτη γραμμή ήταν ένα από τα κύματα πυραυλικών πληγμάτων που κατέστρεψε 57 κτίρια σε 13 τοποθεσίες, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ουκρανίας.

"Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα επίθεσης με πυραύλους στην Αβντίιβκα. Ρώσοι επιτέθηκαν στην πόλη με πυραύλους σήμερα το πρωί, χτυπώντας ένα νοσοκομείο", δήλωσε στο Telegram ο περιφερειακός κυβερνήτης του Ντονέτσκ Πάβλο Κυριλένκο.

Πάντως, το Κίεβο διεκδικεί προόδους γύρω από το Μπαχμούτ, καθώς οι ένοπλες ουκρανικές δυνάμεις προετοιμάζονται για αντεπίθεση, πάνω από ένα χρόνο μετά την εισβολή που διέταξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν το Φεβρουάριο του 2022.
 

Πηγή: skai.gr