Ουκρανία: Άγριο ξύλο on air -Μπουνιές μεταξύ δημοσιογράφου και φιλορώσου πολιτικού- Bίντεο

Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφηκαν σε ζωντανή μετάδοση σε τηλεοπτικό στούντιο της Ουκρανίας, όταν ένας δημοσιογράφος επιτέθηκε σε φιλορώσο πολιτικό, που δεν θέλησε να καταδικάσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε μία περίοδο έντασης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.

Ο συγκλονιστικός καυγάς ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή Νέστορ Σούφριτς φιλορωσικού κόμματος και του δημοσιογράφου Γιούρι Μπούτουσοφ.

O δημοσιογράφος γρονθοκόπησε τον φιλορώσο πολιτικό και του έκανε κεφαλοκλείδωμα μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό  Αρσένι Γιάτσενιουκ και τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο σε μια συζήτηση για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πολιτικός δέχθηκε επίθεση από τον δημοσιογράφο, αφού αρνήθηκε να καταδικάσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα συγκεντρώνονται στα ουκρανικά σύνορα για μια πιθανή εισβολή.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε τον βουλευτή και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Ο βουλευτής σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί και οι δυο τους έπεσαν στο πάτωμα, πριν ο δημοσιογράφος κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πολιτικό. Τρομοκρατημένοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής τους παρακαλούσαν να σταματήσουν. Τελικά οι δυο τους χωρίστηκαν και συνέχισαν τη συζήτηση στην εκπομπή.

Ο Σούφριτς ρωτήθηκε εάν ο Πούτιν είναι δολοφόνος και εγκληματίας. Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει και περιορίστηκε να πει: «Αυτό είναι κάτι που ας αντιμετωπίσουν οι αρχές της Ουκρανίας».

Ο πρώην πρόεδρος Ποροσένκο επέκρινε την απάντησή του κάνοντας λόγο για «Ρώσο πράκτορα στο στούντιο».

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: Daily Mail

Πηγή: Daily Mail