Τρόμος στην Ουάσινγκτον: Ένοπλος σκότωσε τρεις ανθρώπους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

O δράστης αναζητείται

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς σε παντοπωλείο στην Yakima της Ουάσιγκτον τα ξημερώματα της Τρίτης, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ ο φερόμενος δράστης αναζητείται και θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος. 

Η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 3:30 π.μ. τοπική ώρα, όταν τρία άτομα, που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, βρέθηκαν νεκρά, είπε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός Matt Murray. Δύο θύματα πυροβολήθηκαν μέσα στο κατάστημα σε κάτι που οι αρχές είπαν ότι φαινόταν τυχαία πράξη βίας και ένα τρίτο πυροβολήθηκε έξω.

Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ο Jarid Haddock, ένας 21χρονος κάτοικος της κομητείας Yakima. Το κίνητρο είναι ακόμα ασαφές, ανέφεραν οι αρχές ενώ δημοσίευσαν την φωτογραφία του υπόπτου λέγοντας «Μην τον πλησιάζετε, είναι πιθανόν ένοπλος και επικίνδυνος. 

"Φαίνεται να είναι μια τυχαία κατάσταση. Δεν υπήρξε εμφανής  σύγκρουση μεταξύ των μερών", είπε ο Murray. «O άνδρας μόλις μπήκε μέσα άρχισε να πυροβολεί».

Αφού άνοιξε πυρ στο κατάστημα, ο ύποπτος έτρεξε απέναντι από το δρόμο και πυροβόλησε πάνω σε ένα όχημα, αναγκάζοντας τον οδηγό να μετακινηθεί στη θέση του συνοδηγού. Ο ύποπτος έκλεψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, είπε η αστυνομία.

Η κατάσταση του οδηγού είναι άγνωστη.

Οι Αρχές συνέλεξαν πλάνα ασφαλείας και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων από το σημείο στο πλαίσιο έρευνας. Το αστυνομικό τμήμα δημοσίευσε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός άνδρα που φορούσε ολόμαυρα, μεταξύ των οποίων καπέλο, κουκούλα και τζιν και λευκά παπούτσια.

Η Yakima είναι μια πόλη περίπου 97.000 κατοίκων στην κοιλάδα Yamika της Ουάσιγκτον, μια γεωργική περιοχή γνωστή για τις καλλιέργειες μήλων και τα οινοποιεία.

Το νέο μακελειό ακολούθησε τις πολύνεκρες επιθέσεις που συγκλόνισαν τις τελευταίες ημέρες την Καλιφόρνια. Ένα 48ωρο αφότου ένοπλος σκότωσε 11 ανθρώπους σε στούντιο χορού στην περιοχή του Λος Άντζελες, άλλοι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα σε αγροτική περιοχή κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή: Skai.gr, Reuters