«Έκανε σαν δαιμονισμένος»- Ο σταρ των πολεμικών τεχνών Conor McGregor κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας

Η γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο σταρ του UFC την κλώτσησε στο στομάχι και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια πάρτυ στην Ιμπιζα.

Γυναίκα από την Ιρλανδία, κατηγορεί τον γνωστό επίσης Ιρλανδό αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών Conor McGregor για άγρια επίθεση στο γιοτ του κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στην Ισπανία.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό ρεπορτάζ της η Daily Mail, η γυναίκα, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, αναγκάστηκε να πηδήξει στη θάλασσα προκειμένου να γλιτώσει από την μανία του 34χρονου.

Η γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο σταρ του UFC την κλώτσησε στο στομάχι, τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και την άφησε μελανιασμένη κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα 34α γενέθλιά του τον Ιούλιο στην Ιμπιζα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, έκανε σαν «δαινονισμένος».

hg

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, για υπόθεση εμπλέκεται ο McGregor, από δικαστήριο στην Ίμπιζα έπειτα από κατηγορίες για επίθεση.

Ερωτηθείς ειδικά εάν ο Conor McGregor ήταν υπό έρευνα, εκπρόσωπος του ανακριτή είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένα δικαστήριο στην Ίμπιζα ερευνά έναν Ιρλανδό υπήκοο για φερόμενο έγκλημα τραυματισμού».

Η Κάρεν Κέσλερ, εκπρόσωπος του Conor McGregor είπε στη MailOnline: «Ο κ. Ο ΜακΓκρέγκορ αρνείται σταθερά όλες τις κατηγορίες που έκανε επισκέπτης στο σκάφος του».

;;

Πηγή: skai.gr