Ο άτακτος Ίλον Μασκ απέκτησε δίδυμα με κορυφαίο στέλεχός του, λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του με την Grimes

Σύμφωνα με το «Business Insider», τα δίδυμα γεννήθηκαν μόλις λίγες εβδομάδες πριν ο Ίλον Μασκ και η Grimes υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2021

Ο Ίλον Μασκ φαίνεται ότι απέκτησε δίδυμα με τη Shivon Zilis, ένα από τα κορυφαία στελέχη του, στα τέλη του περασμένου έτους, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το «Business Insider». Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δικαστικά έγγραφα, που περιήλθαν στην κατοχή του πρακτορείου, ο μεγιστάνας της Tesla φαίνεται να… μεγάλωσε αθόρυβα την οικογένειά του με τη Shivon Zilis, τον Νοέμβριο του 2021.

Συγκεκριμένα, το «Business Insider» αναφέρει ότι ο Ίλον Μασκ και η 36χρονη κατέθεσαν αίτηση για την ονοματοδοσία των διδύμων, προκειμένου να «έχουν το επώνυμο του πατέρα τους, καθώς και το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου τους ονόματος». Η αίτηση φέρεται να εγκρίθηκε από δικαστή στο Όστιν του Τέξας τον Μάιο, αν και τα ονόματα των παιδιών παραμένουν άγνωστα. 

Η Shivon Zilis

Σύμφωνα με το «Business Insider», τα δίδυμα γεννήθηκαν μόλις λίγες εβδομάδες πριν ο Ίλον Μασκ και η Κλερ Μπουσέ, γνωστή ως Grimes, υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2021. Τα παιδιά του Μασκ με την Grimes έρχονται να προστεθούν στα άλλα πέντε παιδιά του: Griffin, Vivian Jenna, Kai, Saxon και Damian.

Ο Μασκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βγαίνει με την ηθοποιό Natasha Bassett μοιράζεται τα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του Justine Wilson. Αφού παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2000, αυτός και η Καναδή συγγραφέας, υποδέχτηκαν τον γιο τους, Nevada Alexander, το 2002. Ο Nevada πέθανε με τραγικό τρόπο από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων.

Ο Μασκ μίλησε για το ζήτημα της πατρότητας και τη θεώρηση που έχει για το συγκεκριμένο θέμα σε συνέντευξή του στους «New York Times» το 2020. Εκεί ο ισχυρός άνδρας παραδέχθηκε ότι όταν τα παιδιά είναι μικρά, η συνεισφορά του, μάλλον, είναι μικρή… «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω. Όταν το παιδί μεγαλώσει, θα υπάρχει μεγαλύτερος ρόλος για μένα», αποκάλυψε τότε. «Νομίζω ότι απλά θα κάνω αυτό που έκανα και με τα άλλα μου παιδιά». 

Πηγή: skai.gr