Κλείσιμο

Ο Ίλον Μασκ «σπάει»… τη σιωπή του στο Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Πάπα

«Τιμή μου που συνάντησα τον ποντίφικα χθες», έγραψε ο Ίλον Μασκ δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter

Αφού μοιράστηκε για τελευταία φορά ένα tweet στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στις 21 Ιουνίου, ο 51χρονος CEO της Tesla, Ίλον Μασκ, επέστρεψε δριμύτερος την Παρασκευή, γράφοντας σε ένα μήνυμα: «Αισθάνεστε... ίσως... λίγο βαριεστημένοι;».

Σε ένα επόμενο tweet, ο Μασκ μοιράστηκε στη συνέχεια μια φωτογραφία του με τους γιους του -μεταξύ των οποίων ο Γκρίφιν και τα τρίδυμα Κάι, Ντέμιαν και Σαξ- των οποίων μητέρα είναι η πρώτη του σύζυγος, Τζαστίν Γουίλσον, να ποζάρουν δίπλα στον Πάπα Φραγκίσκο.

«Τιμή μου που συνάντησα τον ποντίφικα χθες», έγραψε ο Ίλον Μασκ δίπλα στη φωτογραφία.

Σε ένα μεταγενέστερο tweet, ο Μασκ μοιράστηκε μια παλαιότερη εικόνα του ίδιου και της πρώην συζύγου του, Talulah Riley, στην Ιταλία. «Βενετία, ένας τόπος Μεγάλης Μνήμης», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ο ίδιος και η 36χρονη Riley ποζάρουν με ασπρόμαυρη ενδυμασία και μάσκες προσώπου που καλύπτουν τα μάτια τους.

Ο Μασκ μοιράστηκε, επίσης, ένα άλλο μήνυμα στο Twitter την Παρασκευή, ένα αφιέρωμα στον Technoblade, έναν παίκτη του YouTube, που πέθανε πρόσφατα από καρκίνο σε ηλικία 23 ετών.

«Ο δημοφιλής Minecraft YouTuber, Technoblade, με 12 δισεκατομμύρια συνδρομητές πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 23 ετών λόγω καρκίνου και αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αξίζει να ζεις τη ζωή σου με ανθρώπους που σε ξέρουν», έγραψε, μαζί με ένα απόσπασμα από τον χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιών Sonic the Hedgehog. Και πρόσθεσε ο Μασκ: «Θα μπορούσαν να πεθάνουν την επόμενη μέρα και να μετανιώνεις που δεν έκανες πράγματα μαζί τους».

Πηγή: skai.gr