Αεροσυνοδός δίνει… παράσταση με τις οδηγίες ασφάλειας πριν από την πτήση! – Δείτε το αστείο video

Αεροσυνοδός δίνει παράσταση πριν από την πτήση

Επιβάτης απαθανάτισε την, ομολογουμένως, αστεία επίδειξη του αεροσυνοδού στην πτήση από το Νάσβιλ του Τενεσί προς την Ατλάντα της Τζόρτζια

Ένας αεροσυνοδός της Southwest Airlines ήθελε να φτιάξει, προφανώς, τη διάθεση των επιβατών, οπότε αποφάσισε να δώσει μία… παράσταση με τις οδηγίες για το πώς να παραμείνουν ασφαλείς κατά τη διάρκεια της πτήσης! 

Επιβάτης απαθανάτισε την, ομολογουμένως, αστεία επίδειξη του αεροσυνοδού στην πτήση από το Νάσβιλ του Τενεσί προς την Ατλάντα της Τζόρτζια. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο αεροσυνοδός ανοίγει… θεατρικά το φουσκωτό κολάρο του σωσιβίου, κάνει αστείες πόζες και κλείνει το μάτι στους επιβάτες, ενώ ο συνάδελφός του εκφωνεί μονότονα τις οδηγίες προσγείωσης, σύμφωνα με τη «New York Post». 

Η Brittney Abernathy, που δημοσίευσε το βίντεο, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά του αεροσυνοδού εκτιμήθηκε από τους επιβάτες. «Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο αύξηση», έγραψε στο Twitter. Ο άγνωστος αεροσυνοδός, έστω και με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να προσφέρει μια στιγμή χαλάρωσης στους επιβάτες μετά από εβδομάδες χαοτικών καθυστερήσεων πτήσεων και ακυρωμένων ταξιδιών. 

Τα προβλήματα των αεροπορικών εταιρειών, τα οποία ταλαιπωρούν τους επιβάτες εδώ και εβδομάδες, επιδεινώθηκαν λόγω της 4ης Ιουλίου. Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν περισσότερες από 3.700 πτήσεις εσωτερικού με καθυστέρηση, ενώ υπήρξαν, τουλάχιστον, 600 και πλέον ακυρώσεις πτήσεων καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου. 

Πηγή: skai.gr