Κλείσιμο

Νέο βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ από τη σειρά «Suits» αποκαλύπτει την τέλεια υπόκλισή της – Είπε ψέματα στον Χάρι;

Οι αντιδράσεις από τα σχόλια των χρηστών του Twitter κατά της Μέγκαν Μαρκλ είναι πολλές. Οι περισσότεροι επισημαίνουν ότι η Μέγκαν δεν σεβόταν τη βασίλισσα κάθε φορά που επιχειρούσε να υποκλιθεί 

Για το μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου, η υπόκλιση είναι μια ξεπερασμένη παράδοση, που δεν λαμβάνει πλέον χώρα στον κόσμο. Ωστόσο, η βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να το κάνει προκειμένου να χαιρετήσει τον βασιλιά ή τη βασίλισσά της. 

Αυτό συνέβη για περισσότερες από επτά δεκαετίες με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', συμβαίνει και τώρα με τον βασιλιά Κάρολο Γ'. Δεδομένου ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν μεγάλωσε στη βασιλική οικογένεια, σαφώς και το θεωρεί παράλογο. Από την άλλη ο πρίγκιπας Χάρι δεν φαίνεται να ασχολείται ιδιαίτερα με το ζήτημα.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix, η Μέγκαν Μαρκλ χλευάζει ξεκάθαρα την υπόκλιση. Η ίδια εμφανίστηκε να κοροϊδεύει τη βασίλισσα, κάνοντας μια υπερβολική υπόκλιση. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ γνώριζε πολύ καλά πώς γίνεται μια υπόκλιση. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από χρήστες στο Twitter από τη σειρά «Suits», η Μέγκαν εμφανίζεται να κάνει μια παρόμοια υπόκλιση και μάλιστα με μεγάλη ευκολία και… χάρη.

Οι αντιδράσεις από τα σχόλια των χρηστών του Twitter κατά της Μέγκαν Μαρκλ είναι πολλές. Οι περισσότεροι επισημαίνουν ότι η Μέγκαν δεν σεβόταν τη βασίλισσα κάθε φορά που επιχειρούσε να υποκλιθεί. Τον υπόλοιπο κόσμο δεν τον πειράζει να δηλώνει το αυτονόητο με μια υπόκλιση, αλλά η βασιλική οικογένεια δεν το βρίσκει διασκεδαστικό.

Πηγή: skai.gr