Νέα γκάφα του Μπόρις Τζόνσον: Επαίνεσε την εμπνευσμένη ηγεσία του ... Πούτιν

«Aπλώς απέδειξε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ», σχολίασαν βρετανικά ΜΜΕ.

Μια απίστευτη γκάφα έκανε ο Μπόρις Τζόνσον μέσα στο βρετανικό κοινοβούλιο, πλέκοντας το εγκώμιο του … Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο μέχρι πρόσφατα πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, ευχαρίστησε τον Ρώσο Πρόεδρο για την «εμπνευσμένη ηγεσία του», ενώ ήθελε να επαινέσει τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Χάρη στον ηρωισμό των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, εν μέρει χάρη και στον οπλισμό που περήφανα προσφέραμε, συγχαίρω τον τιμημένο φίλο μου (Τζέιμς Χίπι) για το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, τον οπλισμό που στέλνουμε, είναι μια μακριά λίστα», είπε.

«Επίσης ευχαριστώ, φυσικά, την εμπνευσμένη ηγεσία του Βλαντιμίρ Πούτιν», είπε ο Μπόρις Τζόνσον, που μόλις κατάλαβε τι ξεστόμισε έσπευσε να διορθώσει το λάθος του.

Ακούστε το απόσπασμα στο 0:26

«Την εμπνευσμένη ηγεσία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Με συγχωρείτε. Οι ρωσικές δυνάμεις, έχουν προσφάτως απωθηθεί από μεγάλες περιοχές της βορειοανατολικής χώρας γύρω από το Χάρκοβο», είπε ο Τζόνσον.

«Ο Μπόρις Τζόνσον μπορεί να μην ηγείται πλέον της χώρας, αλλά έκανε μια περίεργη γκάφα στη Βουλή των Κοινοτήτων και απλώς απέδειξε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ», ήταν το σκωπτικό σχόλιο του Indy100.

Πηγή: skai.gr