Η Μόσχα απάντησε στο Λονδίνο: Έχουμε επαρκή αποθέματα πυραύλων υψηλής ακριβείας 

Η Μόσχα απάντησε στο Λονδίνο: Έχουμε επαρκή αποθέματα πυραύλων υψηλής ακριβείας 

Άμεση απάντηση στο βρετανικό υπουργείο Άμυνας φάνηκε να δίνει το Κρεμλίνο, καθώς το πρωί το Λονδίνο ανέφερε ότι η Ρωσία δεν έχει επαρκή πυρομαχικά υψηλής ακρίβειας, καθώς δεν αναπληρώνονται.

«Η Ρωσία διαθέτει επαρκή αποθέματα πυραύλων υψηλής ακρίβειας και πυρομαχικά, για να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχουν ανατεθεί στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας», υποστήριξε σήμερα Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ, σύμφωνα με δηλώσεις του που επικαλέστηκε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Η Ρωσία αναπτύσσει υπερηχητικούς πυραύλους νέας γενιάς για να πραγματοποιεί επιδρομές από αέρος, εδάφους και θαλάσσης, πρόσθεσε εξάλλου ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας δήλωνε επίσης το Μάρτιο ότι τελειώνουν τα τηλεκατευθυνόμενα πυρομαχικά υψηλής ακρίβειας της Ρωσίας, η οποία απέστειλε χιλιάδες στρατιώτες της στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου για μια, όπως την χαρακτηρίζει η Μόσχα, «ειδική στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα».
 

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr