«Αγάπη χωρίς όρια»… Μητέρα κυοφορεί το μωρό του γιου της επειδή η γυναίκα του δεν μπορούσε να μείνει έγκυος

Η Nancy Hauck από τη Γιούτα αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για τον γιο της, Jeff Hauck, και τη σύζυγό του, Cambria, καθώς η νύφη της υποβλήθηκε σε υστερεκτομή

Μια 56χρονη μητέρα αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο μωρό του γιου της, αφού η νύφη της δεν θα μπορούσε ποτέ να κυοφορήσει άλλα παιδιά. 

Η Nancy Hauck από τη Γιούτα αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για τον γιο της, Jeff Hauck, και τη σύζυγό του, Cambria, καθώς η νύφη της υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να κυοφορήσει άλλα παιδιά.

Γνωρίζοντας ότι ο γιος της λάτρευε να είναι μπαμπάς, προσφέρθηκε, αρχικά, διστακτικά να γίνει παρένθετη μητέρα του ζευγαριού καθώς πίστευε ότι δεν θα ήταν εφικτό να τα καταφέρει λόγω της ηλικίας της. 

Κι όμως το «θαύμα» έγινε… Η 56χρονη μητέρα και γιαγιά τα κατάφερε και πλέον τον Νοέμβριο όλη η οικογένεια περιμένει τον ερχομό του μωρού. 

Η Nancy, που είναι διοικητική υπάλληλος, δήλωσε στη «Daily Mail» ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι στα 56 της χρόνια θα μπορούσε να μείνει έγκυος. «Ζω μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες», ανέφερε με συγκίνηση.

Η ίδια πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση για τον γιο της και τη νύφη της, επειδή, όπως λέει, «είχαν παλέψει πολύ με προβλήματα γονιμότητας».

Η μητέρα και γιαγιά που κυοφορεί το μωρό του γιου της

Το ζευγάρι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση για έξι χρόνια προτού αποκτήσει δίδυμα, τη Vera και την Ayva, που τώρα είναι τριών ετών. Στη συνέχεια η νύφη της έμεινε και πάλι έγκυος σε δίδυμα, αλλά η γέννα της ήταν τραυματική και η Cambria έπρεπε να κάνει υστερεκτομή. Όμως το ζευγάρι είχε ακόμα κατεψυγμένα έμβρυα σε Τράπεζα Κρυοσυντήρησης. 

Η μητέρα και γιαγιά θυμάται τη στιγμή που πήρε την απόφαση να ανακοινώσει τα υπέροχα νέα στον γιο της. «Όταν του το είπα δάκρυσε και σοκαρίστηκε. Φανταστείτε ότι ούτε ο σύζυγός μου δεν το γνώριζε, αλλά ήταν πραγματικά υποστηρικτικός».

Κι είναι αλήθεια ότι παρά την προσφορά της, κανείς από την οικογένεια δεν πίστευε ότι θα μπορούσε τα καταφέρει λόγω ηλικίας.

«Είπα στον γιο μου και στην Cambria ότι ήμουν πρόθυμη, αλλά όλοι πίστευαν ότι ήμουν μεγάλη. Ωστόσο, προς έκπληξή μου οι γιατροί είπαν ότι ήμουν υγιής και μπορούσα να το κάνω και να που τα κατάφερα!». 

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ίδια, η εγκυμοσύνη της είναι παρόμοια με του γιου της, ενώ αποκάλυψε ότι το μωρό που κυοφορεί είναι κορίτσι. 

Η μητέρα και γιαγιά που κυοφορεί το μωρό του γιου της

«Ποτέ δεν το σχεδίασα, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που επέλεξα να κυοφορήσω το μωρό του γιου μου», προσθέτει.

Η νύφη της πηγαίνει σε όλα τα ραντεβού που έχει η ίδια με τον γιατρό, ενώ δεν ξεχνάει να της λέει κάθε ημέρα πόσο ευγνώμων νιώθει που αποφάσισε να τη βοηθήσει. 

«Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε την κόρη μας», λέει το ζευγάρι. «Νιώθω ευγνωμοσύνη που έχω μια τόσο ανιδιοτελή και στοργική μαμά, που ήταν πρόθυμη να κάνει τέτοιου είδους θυσίες για την οικογένειά μου», λέει συγκινημένος ο γιος της. 

Και προσθέτει: «Η ευκαιρία να γίνω ο μπαμπάς ενός ακόμη πανέμορφου κοριτσιού είναι το μεγαλύτερο δώρο και η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να λάβω. Δεν υπάρχει ανταπόδοση για κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακολουθήσω το παράδειγμα που έδωσαν οι γονείς μου και να προσπαθήσω να δώσω το ίδιο επίπεδο αγάπης και αφοσίωσης στη δική μου οικογένεια και στους άλλους». 
 

Πηγή: skai.gr