Μεντβέντεφ: Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ ο Μπάιντεν - Τα… μπέργκερ θα μείνουν στη Ρωσία

Μεντβέντεφ, Ρωσία, ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν,

Σε ένα μήνυμα στο κανάλι του στο Telegram την Παρασκευή, ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε τα λόγια του Μπάιντεν ότι αποφασίζει για κυρώσεις κατά της Ρωσίας όχι ως πρόεδρος, αλλά ως αρχιστράτηγος.

Ψυχοπαθή αποκάλεσε ουσιαστικά τον Τζο Μπάιντεν ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάνοντας λόγο για «κοντόφθαλμες πολιτικές του προέδρου των ΗΠΑ» που οδηγούν σε οικονομικές απώλειες τις αμερικανικές επιχειρήσεις στη Ρωσία.

Σε ένα μήνυμα στο κανάλι του στο Telegram την Παρασκευή, ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε τα λόγια του Μπάιντεν ότι αποφασίζει για κυρώσεις κατά της Ρωσίας όχι ως πρόεδρος, αλλά ως αρχιστράτηγος, κάνοντας λόγο για έναν «Δόκτωρα Τζέκιλ και Κύριο Χάιντ».

«Γενικά μιλώντας, είναι κακό όταν δύο προσωπικότητες υπαγορεύουν διαφορετικές βουλήσεις σε έναν άνθρωπο. Αυτό συνήθως έχει το γνωστό ιατρικό όνομα στην ψυχιατρική» σημείωσε σαρκαστικά.

«Ως αποτέλεσμα των αποφάσεων ενός τέτοιου αρχιστράτηγου, αλλά όχι του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας μεγάλος αριθμός αμερικανικών και διεθνών εταιρειών απλώς χάνουν τεράστιες δυνατότητες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα μας» ανέφερε.

«Με τι αντάλλαγμα; Τίποτα. Όπως υπήρχε υγιεινή και όχι τόσο υγιεινή λεμονάδα στη Ρωσία, έτσι θα παραμείνει. Και σκούρα και ανοιχτόχρωμη... Μόνο με διαφορετική μάρκα. Όπως υπήρχαν μπέργκερ, έτσι θα παραμείνουν. Με άλλο όνομα » υποστήριξε ο Μεντβέντεφ.

«Δεν μιλάω καν για τον πληθωρισμό των τροφίμων ή την τιμή ενός γαλονιού βενζίνης, η οποία, όπως είπαν οι αμερικανικές εταιρείες πετρελαίου στον κόσμο, δεν συνδέεται με κάποια μυθική απειλή από τον Πούτιν, αλλά με την παράλογη πολιτική του Μπάιντεν και της κυβέρνησής του. στον τομέα της παραγωγής και διύλισης πετρελαίου», είπε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

«Αλλά η Αμερική έδειξε για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητά της να αγωνιστεί για τη δημοκρατία! Το ερώτημα είναι με ποιο τίμημα» κατέληξε ο πολιτικός.
 

Πηγή: skai.gr