Ο μακελάρης του Τέξας είχε πάρει πληροφορίες από τον γιο της ξαδέρφης του που ήταν μαθητής στο Robb Elementary School

Μεγαλώνει η λίστα με τα δεδομένα που «έδειχναν» ότι ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος θα πραγματοποιούσε το αιματοκύλισμα στο Robb Elementary School.

Ο καυγάς με τη γιαγιά του, την οποία πυροβόλησε πριν μπει στο φορτηγάκι και κατευθυνθεί στο δημοτικό σχολείο, αποτέλεσε τη σπίθα για να βγει εκτός ελέγχου και να ενεργοποιήσει το άθλιο σχέδιό του, που κόστισε τη ζωή σε 19 αγγελούδια και σε δύο δασκάλες.

Η έρευνα της αστυνομίας ανέδειξε μία ακόμη λεπτομέρεια, που «φωτογράφιζε» τις προθέσεις του 18χρονου, αποδεικνύοντας ότι είχε σχεδιάσει από καιρό την επίθεση.

Η ξαδέρφη του 18χρονου μακελάρη, Shelby Celeste Salazar

Η ξαδέρφη του 18χρονου μακελάρι Σέλμπι Σελέστε Σαλαζάρ

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο Σαλβαδόρ Ράμος είχε μάθει λεπτομέρειες για το σχολείο από τον γιο μίας ξαδέρφης του, ο οποίος φοιτούσε στο Robb Elementary School. Ο 18χρονος ρώτησε τον ανιψιό του και μαθητή του δημοτικού σχολείου, προκειμένου να μάθει για τις εισόδους, τον τρόπο λειτουργίας και ό,τι άλλο χρειαζόταν για να οργανώσει το μακελειό που είχε σχεδιάσει στον αρρωστημένο εγκέφαλό του.

Η 28χρονη Shelby Celeste Salazar δήλωσε στην Dailymail ότι δεν είχε υποψιαστεί σε καμία περίπτωση τα σχέδια του 18χρονου ξαδέρφου της

Πηγή: skai.gr