Νέες αποκαλύψεις για τον μακελάρη του Τέξας: «Δεν είχαμε ιδέα για τα όπλα», λέει ο παππούς του

Ο παππούς του μακελάρη που σκόρπισε τον θάνατο στο σχολείο του Ουβάλντε στο Τέξας, αποκάλυψε ότι η οικογένειά του δεν είχε ιδέα ο 18χρονος Σαλβαντόρ Ράμος, ότι αγόρασε νόμιμα δύο τυφέκια AR-15 την περασμένη εβδομάδα και τον περιέγραψε ως έναν ήσυχο έφηβο που περνούσε τον περισσότερο χρόνο μόνος του στο δωμάτιό του.

«Δεν ήξερα ότι είχε όπλα. Αν το ήξερα, θα το είχα αναφέρει», είπε ο Ρολάντο, ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κακούργημα και δεν μπορεί να κατέχει στο σπίτι του πυροβόλα όπλα.

Ο Ράμος πήγε να ζήσει με τον παππού και τη γιαγιά του αφού μάλωσε με τη μητέρα του για το ότι έκοψε το Wi-Fi στο σπίτι τους.

Η γιαγιά του Ράμος επέζησε παρά το γεγονός ότι πυροβολήθηκε στο κεφάλι και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο παππούς του σφαγέα αποκάλυψε πως μερικές φορές πήγαινε στη δουλειά μαζί του.

«Μερικές φορές τον έπαιρνα να δουλέψει μαζί μου. Όχι όλη την ώρα, αλλά μερικές φορές. Τον περασμένο χρόνο δεν πήγε σχολείο. Δεν αποφοίτησε. Θα προσπαθούσατε να του το πείτε, αλλά τα παιδιά σήμερα νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα».

«Ήταν πολύ ήσυχος, δεν μιλούσε πολύ».

Ο έφηβος δεν ζούσε με τη μητέρα του γιατί είχαν «προβλήματα», πρόσθεσε ο παππούς.

Την Τρίτη, ήταν έξω από το σπίτι όταν ο έφηβος άνοιξε πυρ. Ένας γείτονας του τηλεφώνησε για να του πει ότι η γυναίκα του είχε πυροβοληθεί, αλλά όταν επέστρεψε στο σπίτι, ο Ράμος είχε δραπετεύσει με το αυτοκίνητο της γιαγιάς του.

Τράκαρε σε ένα χαντάκι προτού μπει στην τάξη και ανοίξει πυρ. Σκότωσε 19 μαθητές της τέταρτης τάξης και δύο δασκάλους ενώ τα κίνητρά του παραμένουν αδιευκρίνιστα

Πηγή: DAILY MAIL