«Πίεζε τον εαυτό της πέρα από το όριο»: Η Μαντόνα αγνόησε τα συμπτώματα της ασθένειάς της πριν οδηγηθεί στη ΜΕΘ

Η Μαντόνα αναρρώνει από μια βακτηριακή λοίμωξη που την έστειλε στη ΜΕΘ στα τέλη του περασμένου μήνα

Η Μαντόνα «αγνόησε τα συμπτώματα της ασθένειας της» για να συνεχίσει τις πρόβες της παγκόσμιας περιοδείας της - προτού η βακτηριακή μόλυνση τη στείλει στη ΜΕΘ.

Η 64χρονη τραγουδίστρια αναρρώνει από μια βακτηριακή λοίμωξη που την έστειλε στη ΜΕΘ στα τέλη του περασμένου μήνα. Η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της το Σάββατο, 24 Ιουνίου, «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε» καθώς δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή εκείνη τη στιγμή.

Γνώστες του τι συνέβη έριξαν φως στην αδυσώπητη –και για την ίδια- εργασιακή ηθική της τραγουδίστριας παρά το γεγονός ότι αισθανόταν αδιάθετη. 

«Αγνόησε κάποια συμπτώματα της ασθένειας για αρκετό καιρό γιατί πίστευε ότι θα εξαφανίζονταν. Αλλά δεν ήθελε να χάσει χρόνο από τις πρόβες», εξήγησε στο People άνθρωπος που γνωρίζει για την 64χρονη.

«Ήταν καταβεβλημένη, και δεν ένιωθε 100% εν αναμονή της περιοδείας της. Είναι αμείλικτη στην προσπάθειά της να είναι η καλύτερη, να καταπλήξει τους θαυμαστές της και να κάνει ό,τι δεν έχουν κάνει άλλοι πριν από αυτήν» πρόσθεσε. 


Μια άλλη πηγή επανέλαβε ότι είχε καταπονήσει υπερβολικά τον εαυτό της. «Η Μαντόνα ήταν πολύ απασχολημένη εδώ και πολύ καιρό και δεν φρόντιζε τον εαυτό της. Απλώς συνέχιζε να πιέζει τον εαυτό της πέρα από το όριο» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Το φόβο για την υγεία της ποπ σταρ μοιράστηκε με τον κόσμο ο ατζέντης της Γκάι Οσίρι, ο οποίος αποκάλυψε στο Instagram ότι η Μαντόνα αναγκάστηκε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της. Επέμεινε πάντως ότι «αναμένεται πλήρης ανάρρωση» της σταρ, και ότι «η υγεία της βελτιώνεται», αλλά πρόσθεσε ότι «είναι ακόμα υπό ιατρική φροντίδα». 
 

Πηγή: skai.gr