ΗΠΑ: Θρίλερ με την δολοφονία επαγγελματία ποδηλάτισσας-Αναζητείται δασκάλα γιόγκα

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία μιας επαγγελματία ποδηλάτισσας στο Τέξας.

Η Άννα Μόρια «Μο» Γουίλσον έπεσε νεκρή μετά από πυροβολισμό στις 11 Μαΐου,  με τις αρχές να θεωρούν βασική ύποπτη την Κέιτλιν Μαρί Άρμστρονγκ

Η Άρμστρονγκ, 34 ετών, κατηγορήθηκε ότι σκότωσε την Γουίλσον , κι ενώ είχε βγει προηγουμένως με το αγόρι της 34χρονης, με τους ανακριτές να πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με ερωτικό τρίγωνο.

Στις 17 Μαΐου εκδόθηκε ένταλμα ανθρωποκτονίας για την Άρμστρονγκ.

Το βράδυ της δολοφονίας, η Γουίλσον έμενε στο σπίτι ενός φίλου στο Ώστιν για να προετοιμαστεί για έναν αγώνα, σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση σύλληψης που κατατέθηκε από την αστυνομία στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Travis.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι λίγο πριν τις 10 το βράδυ και την βρήκαν τραυματισμένη από σφαίρες. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν ένα όχημα που μοιάζει με της Άρμστρονγκ κοντά στη σκηνή του πυροβολισμού, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο παρακολούθησης δείχνουν επίσης ένα άτομο που πιστεύεται ότι είναι η Άρμστρονγκ στο διεθνές αεροδρόμιο Austin-Bergstrom γύρω στις 12:30 μ.μ. στις 14 Μαΐου, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Υπηρεσίας Στρατιωτών των ΗΠΑ.

Η  Άρμστρονγκ, κτηματομεσίτης και δάσκαλος γιόγκα με έδρα το Όστιν, επιβιβάστηκε σε μια πτήση από το Ώστιν προς το Αεροδρόμιο Χόμπι του Χιούστον και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μια πτήση ανταπόκρισης προς το αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης, αναφέρει η τελευταία ενημέρωση.

Πηγή: CNN