Νότια Καρολίνα: Στραγγάλισε την κοπέλα του και την ώρα που την έθαβε, έπαθε ανακοπή

Ένας άνδρας στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ πέθανε από ανακοπή, την ώρα που προσπαθούσε να θάψει στον κήπο του σπιτιού του τη σύντροφό του, την οποία φέρεται να στραγγάλισε.

Ο 60χρονος Τζόζεφ ΜακΚίνον βρέθηκε από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, όταν κάποιος γείτονας του ζεύγους έκανε καταγγελία για έναν άνδρα που βρισκόταν ξαπλωμένος και χωρίς τις αισθήσεις του στον κήπο του σπιτιού.

Ο ίδιος φέρεται να σκότωσε τη σύντροφό του, την 63χρονη Πατρίσια Ντεντ, μέσα στο σπίτι τους το περασμένο Σάββατο.  

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στον κήπο, εντόπισαν τον ΜακΚίνον νεκρό. Κάλεσαν ιατρική βοήθεια, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τον 60χρονο άνδρα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα δεύτερο πτώμα σε έναν φρεσκοσκαμμένο λάκκο. Το πτώμα ταυτοποιήθηκε ως η Πατρίσια Ντεντ, δήλωσαν οι αρχές.

Όπως φάνηκε, ο άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ κάλυπτε το λάκκο, είπαν οι αρχές. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο ΜακΚίνον επιτέθηκε στη Ντεντ μέσα στο σπίτι. Η νεκροψία έδειξε ότι η 63χρονη πέθανε από στραγγαλισμό.

Σύμφωνα με τον σερίφη της Κομητείας Έτζφλιντ, ο ΜακΚίνον στη συνέχεια τύλιξε με σακούλες την Ντεντ, προτού την τοποθετήσει στο λάκκο που είχε σκάψει προηγουμένως στην αυλή.

Η Ντεντ υποτίθεται ότι θα βρισκόταν στη δουλειά της την ώρα και την ημέρα που δολοφονήθηκε. Συνάδελφοί της ανέφεραν ότι από το πρωί, η γυναίκα δεν απαντούσε στα μηνύματα και τις κλήσεις τους.

Πηγή: Newsweek