Influencer που έβγαζε ριψοκίνδυνες σέλφι έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε (pics)

Μια influencer από το Χονγκ Κονγκ, γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην επαρχία αυτή της Κίνας  βγήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο, όταν γλίστρησε ενώ έβγαζε μια selfie στην άκρη ενός καταρράκτη. 

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη όταν η Σόφια Τσεουνγκ, 32 ετών, και τρεις φίλοι της ξεκίνησαν για ταξίδι στο πάρκο Χα Πακ Λάι. 

Η νεαρή γυναίκα είχε αποφασίσει να τραβήξει selfies στην άκρη ενός καταρράκτη στο χώρο του πάρκου Pineapple Mountain - μια περιοχή που είναι δημοφιλής στους πεζοπόρους το ηλιοβασίλεμα - όταν όπως φαίνεται έχασε την ισορροπία της.

 

Οι τρομοκρατημένοι φίλοι της Τσεουνγκ, κάλεσαν αμέσως τους διασώστες, οι οποίοι έφτασαν γρήγορα στο σημείο και τη μετέφεραν σε νοσοκομείο του Χονγκ Κονγκ ήταν όμως ήδη νεκρή, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun. 

H κοπέλα δημοσίευε συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της στις άκρες απότομων γκρεμών, με λεζάντα «Η ζωή πρέπει να είναι διασκεδαστική και όχι χαζή».

Τραγική ειρωνεία: Στην τελευταία της φωτό, με μια σανίδα του σερφ η 32χρονη γράφει: «Καλύτερες μέρες έρχονται. Λέγονται: Σάββατο και Κυριακή». Η ανάρτηση έχει πλημμυρίσει από συλλυπητήρια θαυμαστών της. 

 

 

 

 

Πηγή: thesun.co.uk