Στη δημοσιότητα η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν μπει στο νοσοκομείο

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα του μπαρ στο Μιλάνο μαζί με την αγαπημένη του Μάρτα Φασίνα και αγκαλιάζει τον μικρό γιο του ιδιοκτήτη

Στη δημοσιότητα δόθηκε η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι η οποία τραβήχτηκε την Παρασκευή το απόγευμα, λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο «San Raffaele».

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα του μπαρ στο Μιλάνο μαζί με την αγαπημένη του Μάρτα Φασίνα και αγκαλιάζει τον μικρό γιο του ιδιοκτήτη. Αν και σχεδόν αγνώριστος στη και φανερά καταβεβλημένος, φαίνεται ευδιάθετος ποζάροντας χαμογελαστός.

Ο ιδιοκτήτης του μπιστρό είπε ότι ο Καβαλιέρε παρήγγειλε μια γρανίτα και δεν σταμάτησε να αστειεύεται με τους θαμώνες αλλά και τον μικρό γιο του. 

Σήμερα, Τρίτη ο ιταλικός λαός λέει το τελεταίο αντίο στον Καβαλιέρε. Δύο χιλιάδες άτομα μέσα στον Καθεδρικό ναό του Μιλάνου και τουλάχιστον 15.000 κόσμου στην πλατεία έξω από τον Duomo αναμένεται να του πουν το τελευταίο αντίο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τον ιταλικό Τύπο, μετά την κηδεία, η σορός του Ιταλού μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού πρόκειται να αποτεφρωθεί και να τοποθετηθεί στο μαυσωλείο που είχε δημιουργηθεί, με βούλησή του, στο πάρκο της βίλας του στο  Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο.

Πηγή: skai.gr