Συμφορά για τον «playboy» βασιλιά της Ταϊλάνδης – Η κόρη του έπαθε ανακοπή

Τα καμώματα του 68χρονου βασιλιά Μάχα έχουν απασχολήσει και ταράξει την καθεστηκυία τάξη της μοναρχίας στην Ταϊλάνδη όλα αυτά τα χρόνια 

Η πριγκίπισσα κόρη του «playboy» βασιλιά της Ταϊλάνδης βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη, ενώ έκανε τζόκινγκ με τα σκυλιά της. 

Η 44χρονη πριγκίπισσα Bajrakitiyabha φέρεται να έτρεχε με τα σκυλιά της όταν κατέρρευσε στο εθνικό πάρκο Khao Yai στην επαρχία Nakhon Ratchasima, στην κεντρική Ταϊλάνδη, χθες το βράδυ.

Η πριγκίπισσα, η οποία ήταν υποψήφια διάδοχος του πατέρα της βασιλιά Μάχα Βαγιραλογκόρν, λέγεται ότι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το νοσοκομείο Pack Chong Nana στο νοσοκομείο King Chulalongkorn Memorial Hospital. 

Η κόρη του βασιλιά της Ταϊλάνδης

Ο MacGregor, Ταϊλανδός βασιλικός εμπειρογνώμονας, υποστήριξε ότι το περιστατικό έχει τεράστιες επιπτώσεις για τη μοναρχία της Ταϊλάνδης, καθώς η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha ήταν υποψήφια ως διάδοχος του αμφιλεγόμενου βασιλιά Μάχα. Ο βασιλιάς Μάχα, γνωστός και ως «βασιλιάς με το μουστάκι», έγινε επικεφαλής της μοναρχίας στην Ταϊλάνδη μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2016.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλογκόρν

Ο βασιλιάς Μάχα έχει προκαλέσει διαμάχη, αφού προέκυψε ότι πέρασε μεγάλο μέρος της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία. Ο ίδιος φέρεται να «μετακόμισε» το χαρέμι των 20 ερωμένων του σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Βαυαρία, το «Grand Hotel Sonnenbichl», αφού έλαβε ειδική άδεια από τις αρχές κατά τη διάρκεια του λουκέτου, μια περίοδο κατά την οποία όλα τα ξενοδοχεία έπρεπε να έχουν κλείσει προσωρινά λόγω της πανδημίας.

Ο Μάχα Βαγιραλογκόρν έχει περιουσία, που αγγίζει τα 24 δισεκατομμύρια λίρες και ζει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Βαυαρία. Ωστόσο, τα καμώματα του 68χρονου έχουν απασχολήσει και ταράξει την καθεστηκυία τάξη της μοναρχίας στην Ταϊλάνδη όλα αυτά τα χρόνια. 

Λίγα χρόνια πριν γίνει βασιλιάς, ένα βίντεο που έγινε viral στο Facebook, έδειχνε τον 64χρονο σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου να συνοδεύεται από την ερωμένη του και όχι τη σύζυγό του. Εθεάθη φορώντας ένα τζιν και ένα crop top που φαινόταν να δείχνει τα τατουάζ στη μέση του.

Ο 70χρονος βασιλιάς έχει επτά παιδιά από τρεις προηγούμενους γάμους, οι οποίοι έληξαν όλοι με διαζύγιο! Η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha είναι το μοναδικό παιδί του βασιλιά Μάχα, που γεννήθηκε από την πρώτη σύζυγό του πριγκίπισσα Soamsawali. 

Ο Μάχα Βαγιραλογκόρν έχει εξορίσει τους τέσσερις πρώτους γιους κληρονόμους του από την πατρίδα τους, αφού κατηγόρησε τη μητέρα τους Sujarinee Vivacharawongse για μοιχεία το 1996. 

Το παλάτι της Ταϊλάνδης δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο βασιλιάς προστατεύεται από την κριτική στην Ταϊλάνδη από έναν από τους αυστηρότερους νόμους περί δυσφήμισης στον κόσμο, με ποινές φυλάκισης έως και 15 χρόνια.

H Σινεενάτ Βονγκβαζιραπάκντι

Πηγή: skai.gr