Γκορντ Λιούις: Δολοφονήθηκε ο κιθαρίστας των «Teenage Head» - Φέρεται να τον δολοφόνησε ο γιος του

Ο 41χρονος γιος του ρόκερ, Τζόναθαν Λιούις, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο δεύτερου βαθμού 

Σοκ στη μουσική σκηνή. Ο 65χρονος Καναδός κιθαρίστας Γκορντ Λιούις βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Χάμιλτον του Οντάριο την Κυριακή, αφού φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον γιο.

Ο 41χρονος γιος του ρόκερ, Τζόναθαν Λιούις, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο δεύτερου βαθμού, ενώ το αστυνομικό τμήμα του Χάμιλτον συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση. 

Η σορός του ιδρυτικού μέλους του πανκ ροκ συγκροτήματος Teenage Head ανακαλύφθηκε από τους αστυνομικούς.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, η ντετέκτιβ Σάρα Μπεκ του Χάμιλτον είπε ότι η αστυνομία δεν αναζητά επιπλέον ύποπτους. «Συνεχίζουμε να αναζητούμε μάρτυρες και να ελέγχουμε βίντεο στην περιοχή», πρόσθεσε.

«Ο Τζόναθαν συνελήφθη λίγο μετά την άφιξη της αστυνομίας στην πολυκατοικία» είπε η αρμόδια ντετέκτιβ του Χάμιλτον, Σάρα Μπεκ.

Την είδηση του θανάτου του κιθαρίστα έκανε γνωστή το συγκρότημα Teenage Head μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του συγκροτήματος στο Facebook και στο Instragram.

«Είμαστε συντετριμμένοι και ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλεια του φίλου, συναδέλφου και αδερφού μας Γκορντ Λιούις. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν. Ο Γκορντ ήταν δύναμη και έμπνευση για πολλούς. Μας τον πήραν πολύ νωρίς» έγραφε στην ανάρτηση.

Οι Teenage Head δημιουργήθηκαν το 1975 και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ξεκινώντας από τον Καναδά, με τραγούδια τους όπως τα «Let's Shake» και «Some Kinda Fun».
 

Πηγή: skai.gr