Μπέρδεμα: O Πρόεδρος Μπάιντεν χαιρέτησε ξανά... τον αέρα- Δείτε βίντεο

Ένα μικρό μπερδεματάκι για τον Πρόεδρο Μπάιντεν, ένα μεγάλο viral για το διαδίκτυο

Oι χειραψίες, ειδικά όταν πρέπει να τις κάνει με αρκετό κόσμο απανωτά, ενδεχομένως να είναι όντως μπέρδεμα.

Αυτό θα μπορούσε κανείς να πει κάλλιστα βλέποντας το νέο βίντεο που αποτυπώνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να περιμένει ξανά με το χέρι απλωμένο στον αέρα, για μια χειραψία που δεν ήρθε ποτέ τελικά.

Το περιστατικό, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, έγινε χθες Τρίτη κατά την διάρκεια εκδήλωσης στην οποία ο Αμερικανός Γερουσιαστής και ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών Τσακ Σούμερ, ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα για να πραγματοποιήσει ομιλία ενώ προηγουμένως έχει χαιρετήσει δια χειραψίας τόσο τον Πρόεδρο Μπάιντεν όσο και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.

Ωστόσο ο πρόεδρος Μπάιντεν με τη στάση του σώματος του μοιάζει να περιμένει ξανά την χειραψία, έχοντας τεντώσει σχετικά το χέρι του ενώ μάλιστα φαίνεται κάπως απορημένος.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογο περιστατικό συνέβη σε ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ, τον Απρίλη του 2022 με τον πλανητάρχη να ολοκληρώνει τον λόγο του και να στρέφεται προς χειραψία στο κενό.

Συγκεκριμένα, ο Μπάιντεν είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του σχεδόν 40 λεπτών στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Γκρίνσμπορο, όταν έστριψε προς τα δεξιά της σκηνής, με το χέρι του τεντωμένο σε στάση χειραψίας προς το... πουθενά.

Πηγή: skai.gr