Φονικός χιονιάς στις ΗΠΑ: 56χρονος βρέθηκε νεκρός ανήμερα των γενεθλίων του – Πέθανε από το κρύο

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω», έγραψε στο facebook o γιος του θύματος.

Ολοένα και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει αρκετές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, ανάμεσά τους και ένας 56χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός ανήμερα των γενεθλίων του, έχοντας πεθάνει από το κρύο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NewYorkPost, ένας άνδρας στο Μπάφαλο βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου, αφού είχε παγώσει από το κρύο, ανήμερα των 56ων γενεθλίων του, όπως δήλωσε η οικογένειά του.

Πρόκειται για τον William Clay, τον οποίο αναγνώρισαν οι συγγενείς του ως το άτομο που βρέθηκε μπρούμυτα στο χιόνι στις λεωφόρους Bailey και Kensington στην Κομητεία Ήρι. 

Το WGRV ανέφερε ότι κυκλοφορούσε στα social media βίντεο που έδειχνε τον άτυχο άνδρα να κείτεται νεκρός στη μέση του δρόμου. Τοπικοί αξιωματούχοι  επιβεβαίωσαν αργότερα ότι ήταν ο τρίτος θάνατος στην κομητεία κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονοθύελλας. Ωστόσο, η Αστυνομία του Μπάφαλο δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για την ταυτότητα του άνδρα που πέθανε από το κρύο στον δρόμο.

ηπα χιονιάς

Σε ανάρτηση που έκανε η αδελφή του θύματος, Σοφία νωρίς το πρωί του Σαββάτου έγραψε ότι αγνοείται ο αδελφός της και πως εκείνος συνείδησε να συχνάσει κοντά στο 7eleven. Ώρες αργότερα αποκάλυψε ότι ο αδελφός της βρέθηκε νεκρός και δημιούργησε μία σελίδα ώστε να μαζέψει χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του.

««Είμαι η αδερφή του κυρίου που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας στις 24/12/2022», έγραψε χαρακτηριστικά η αδελφή του, προσθέτοντας: «ο αδερφός μου έχασε απροσδόκητα τη ζωή του την ημέρα των γενεθλίων του».

Μια άλλη συγγενής, η Laura LaShomb, ενημέρωσε τους φίλους και την οικογένεια μέσα από το Facebook ότι ο άτυχος άνδρας «βρέθηκε παγωμένος» αφού «πήγε στο κατάστημα».

Ο γιος του Clay, Jules, είπε ότι μίλησε με πατέρα του πριν πεθάνει και του είπε ότι τον αγαπάει. «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω», έγραψε στο facebook o γιος του θύματος. 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα. 

Πηγή: skai.gr