Μπρους Γουίλις: Ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Tears of the Sun» μπορεί να προκάλεσε την αφασία

Εννέα μήνες μετά τις ανακοινώσεις για την ασθένεια του, υπάρχει μια φήμη για το ποια ενδέχεται να είναι η προέλευση της.

Οι ανακοινώσεις για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, το προηγούμενο διάστημα, και ειδικότερα για τον αγώνα που δίνει έχοντας διαγνωστεί με αφασία, συγκλόνισαν τον κόσμο του κινηματογράφου.

Ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στην ιστορία του Χόλιγουντ πάσχει από μια ασθένεια που τον εμποδίζει να επικοινωνήσει σωστά και και αυτό αναμφισβήτητα προκαλεί σοκ, ως γεγονός στους θαυμαστές.

Τώρα, εννέα μήνες μετά, υπάρχει μια φήμη για το ποια ενδέχεται να είναι η προέλευση της ασθένειας του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός, που έχει ταυτιστεί με την συμμετοχή του σε ταινίες δράσης και που πρωταγωνίστησε πρόσφαστα σε ταινίες μικρού μήκους χαμηλού προϋπολογισμού, είχε ένα ατύχημα στα γυρίσματα της πολεμικής ταινίας του Antoine Fuqua, «Tears of the Sun», το 2003 και αυτό θα μπορούσε να ήταν η αιτία της αφασίας που του εκδηλώθηκε.

Το εν λόγω ατύχημα συνέβη όταν ο Μπρους Γουίλις χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα βλήμα.

Μάλιστα, μετά τον τραυματισμό, ο  ηθοποιός μήνυσε τα Revolution Studios για "ακραίο ψυχικό, σωματικό και συναισθηματικό πόνο" και επίσης τον διευθυντή ειδικών εφέ, Joe Pancake.

Πηγή: Marca