Νέα «πυρά» Ερντογάν: Δεν θα καταφέρετε να βάλετε δεσμά στην Τουρκία, δε θα πάρετε πίσω όσα έχει κερδίσει ο λαός μας

Από εδώ από το Αϊδίνιο τους προκαλώ. Δεν θα καταφέρετε να βάλετε δεσμά στην Τουρκία, δε θα αλυσοδέσετε την Τουρκία» τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας

Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Αϊδίνιο εξαπολύοντας επίθεση κατά των ιμπεριαλιστών και όσων προσπαθούν να πάρουν πίσω όσα έχει κερδίσει ο τουρκικός λαός.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε κατά την ομιλία του: «Εμείς σε όλη μας τη ζωή και κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια αγωνιζόμαστε εναντίον των ιμπεριαλιστών και αποικιοκρατών και έτσι καταφέραμε να φέρουμε τη χώρα μας σε αυτό το επίπεδο. Σήμερα οι εκστρατείες που γίνονται εναντίον μας οι επιθέσεις που γίνονται εναντίον μας είναι όλο ψέματα γίνονται επειδή ανοίξαμε τον δρόμο της ευημερίας της Τουρκίας. Από εδώ από το Αϊδίνιο τους προκαλώ. Δεν θα καταφέρετε να βάλετε δεσμά στην Τουρκία, δε θα αλυσοδέσετε την Τουρκία. Δε θα καταφέρετε να πάρετε πίσω όσα έχει κερδίσει ο λαός μας» τόνισε ο Ερντογάν και πρόσθεσε:

«Αϊδίνιο είσαι έτοιμο στις εκλογές της 14ης Μαίου να πεις "φτάνει";» και πρόσθεσε «τον λόγο τον έχει ο λαός στους παγκόσμιους κηδεμόνες και στα όργανά τους που επιχειρούν να γονατίσουν την Τουρκία». 

Πηγή: skai.gr