«Καταραμένος ο μισθός σας»: Ο Ερντογάν κατακεραύνωσε τους βουλευτές του επειδή... δεν πάνε στη Βουλή

Στην (προεκλογική) του κατσάδα Ερντογάν δήλωσε ότι θα είναι… καταραμένος ο μισθός του βουλευτή που δεν επιτελεί τα καθήκοντά του, με τους βουλευτές του να τον καταχειροκροτούν!

Μετά το «κράξιμο» σε νομάρχη επειδή δεν έκανε καλά τη δουλειά του, ο Ταγίπ Ερντογάν οργισμένος κατακεραύνωσε τους βουλευτές του κόμματός του (Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης - ΑΚΡ) επειδή δεν… πατάνε πόδι στη Βουλή όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης. Στην (προεκλογική) του κατσάδα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι θα είναι… καταραμένος ο μισθός του βουλευτή που δεν επιτελεί τα καθήκοντά του, με τους βουλευτές του να τον καταχειροκροτούν! (στο 32:00 του βίντεο τα χειροκροτήματα) 

«Αν οι βουλευτές μου δεν πηγαίνουν στις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου αυτός ο λαός δεν θα σας δώσει την ευχή δεν θα πει χαλάλι. Κι όποιος δεν πήγε κι εγώ δεν του λέω χαλάλι του, δεν του δίνω την ευχή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Αφού έχεις γίνει βουλευτής φίλε μου θα κάνεις το καθήκον σου. Αν δεν το κάνεις, τότε ο λαός δεν θα σου δώσει την ευχή του, δεν θα σου πει χαλάλι και οι μισθοί που λαμβάνετε θα είναι καταραμένος, χαράμι…» δήλωσε. 

Ειρωνείες από την αντιπολίτευση 

«Ο άνθρωπος τους κατσαδιάζει, κι αυτοί τον χειροκροτούν. Σε σας τα λέει, σε εσάς κάνει παρατηρήσεις. Σας λέει ‘δεν σας δίνω την ευχή μου’, κι αυτοί τον χειροκροτούν! Δεν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά και τέτοια ψυχολογία!» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκιούρ Οζέλ. 
 

Πηγή: skai.gr