Ελβετία: Περιέλουσε ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου με εύφλεκτο υγρό και την έκαψε με καμινέτο γιατί την έδιωξαν

«Η ζωή της (υπαλλήλου) κινδυνεύει» ανέφερε η αστυνομία της Λοζάνης. - Η Γερμανίδα εκδιώχθηκε χθες από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν το θύμα

Μια Εσθονή ρεσεψιονίστ, εργαζόμενη σε ξενοδοχείο της Λοζάνης, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού μια Γερμανίδα την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και την έκαψε με καμινέτο.

Η 38χρονη υπάλληλος του ξενοδοχείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και «η ζωή της κινδυνεύει» ανέφερε η αστυνομία της Λοζάνης. Φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στο άνω μέρος του κορμού.

Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία από την έρευνα των αστυνομικών, η δράστιδα περιέλουσε το θύμα με εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε να την κάψει με το καμινέτο. Η 44χρονη ύποπτη συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα στο κέντρο της Λοζάνης και στην κατοχή της βρέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποίησε στην επίθεση.

Ελβετικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δηλώσεις μαρτύρων, αναφέρουν ότι η Γερμανίδα εκδιώχθηκε χθες από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν το θύμα. «Την έβγαλαν από το ξενοδοχείο μας», είπε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, ο Έρικ Φάσμπιντ, στην εφημερίδα 24Heures. «Φεύγοντας, στράφηκε στην υπάλληλό μου και της είπε: εσένα, θα σε σκοτώσω».

Ο Φάσμπιντ τόνισε ότι είχε ενημερώσει πολλές φορές την αστυνομία για την «ανεπιθύμητη» επισκέπτρια. «Την Τρίτη, την τραβήξαμε και φωτογραφία», είπε.

Η Γερμανίδα συνήθιζε να μπαίνει κρυφά σε ξενοδοχεία της Λοζάνης, σύμφωνα με τους μάρτυρες. «Πρόκειται για μια γυναίκα που έμπαινε λαθραία στα ξενοδοχεία, παραπλανώντας το προσωπικό. Έμπαινε από την έξοδο κινδύνου. Την βρίσκαμε συχνά στην αίθουσα το πρωινού. Καμία φορά κοιμόταν στο κλιμακοστάσιο ή στον χώρο φύλαξης των αποσκευών. Είναι τρελή», σχολίασε ο Φάσμπιντ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ