Έλον Μασκ: Εξηγεί γιατί αγόρασε το Twitter με μία ανάρτηση - «Το έκανα με ταπεινότητα»

Ο Μασκ απευθύνεται στους «αγαπητούς διαφημιστές του Twitter» και αναφέρει - εκτός των άλλων - ότι αγόρασε την πλατφόρμα λόγω της «σημασίας του για το μέλλον του πολιτισμού». 

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο  Έλον Μασκ εξαγόρασε το Twitter ενώ ο ίδιος - πριν λίγες ώρες ανάρτησε ένα βίντεο που τον δείχνει να φτάνει στην υποδοχή της εταιρείας κουβαλώντας έναν νιπτήρα (λογοπαίγνιο αφού το sink (νιπτήρας) στα αγγλικά σημαίνει και «εμπεδώνω»). «Μπαίνω στην έδρα του Twitter. Σας αφήνω να εμπεδώσετε την πληροφορία» έγραψε στον λογαριασμό του.

Ο "Chef Twit" -  όπως είναι πλέον τοψευδώνυμό του στο Twitter - ανάρτησε πριν λίγο μία επιστολή στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίος αγοράζει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης - την εξαγορά αναμένεται να ολοκληρώσει μέχρι την Παρασκευή. 

Ο Μασκ απευθύνεται στους «αγαπητούς διαφημιστές του Twitter» και αναφέρει - εκτός των άλλων - ότι αγόρασε την πλατφόρμα λόγω της «σημασίας του για το μέλλον του πολιτισμού όσον αφορά μια κοινή ψηφιακή πλατεία όπου ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων μπορεί να συζητηθεί με υγιή τρόπο χωρίς να καταφεύγουμε στη βία». 

Επίσης, όπως λέει, αγόρασε το Twitter όχι για να βγάλει εύκολα χρήματα αλλά «για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ανθρωπότητα, την οποία αγαπώ».

«Το έκανα με ταπεινότητα, αναγνωρίζοντας ότι η αποτυχία στην επιδίωξη αυτού του στόχου, είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα» αναφέρει στην μακροσκελή του ανάρτηση ο Μασκ. 

Πηγή: skai.gr