Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Νέο βίντεο από το CNN Turk με την πορεία της ύποπτης στον πεζόδρομο Ιστικλάλ

Τα νέα πλάνα έρχονται στη δημοσιότητα από εξωτερικές κάμερες παρακολούθησης στο σημείο που έγινε η έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Ένα νέο βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Turk το οποίο εμφανίζει τη δράστη της βομβιστικής επίθεσης από τη στιγμή που φθάνει στην πολυσύχναστη Ιστικλάλ, κάθεται σε ένα από τα παγκάκια, αφήνει τη λευκή τσάντα πιθανότατα με τον εκρηκτικό μηχανισμό και στη συνέχεια κατευθύνεται αρχικά με γρήγορο βηματισμό και στη συνέχεια τρέχοντας προς την πλατεία Ταξίμ.

Τα νέα πλάνα έρχονται στη δημοσιότητα από εξωτερικές κάμερες παρακολούθησης στο σημείο που έγινε η έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, από την οποία έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές η συλληφθείσα Σύρια υπήκοος παραδέχθηκε κατά την ανάκριση ότι «πέρασε την εκπαίδευση ειδικού αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών του PKK/PYD/YPG και εισήλθε παράνομα στη χώρα μέσω του σημείου ελέγχου Αφρίν-Ιντλίμπ». Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι το ίδιο το PKK έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σύνδεση με την επίθεση. 

Πηγή: skai.gr