Κλείσιμο

Oι Depeche Mode ανακοίνωσαν την αιτία θανάτου του Άντι Φλέτσερ

Ο Φλέτσερ, με το προσωνύμιο «Fletch», ίδρυσε το συγκρότημα το 1980 και εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame πριν από δύο χρόνια.

Ο κιμπορντίστας των Depeche Mode, Άντι Φλέτσερ, πέθανε μετά από διαχωρισμό αορτής όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το συγκρότημα. Ο Φλέτσερ, με το προσωνύμιο «Fletch», ίδρυσε το συγκρότημα το 1980 και εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame πριν από δύο χρόνια.

Μετά το θάνατό του, στις 26 Μαΐου, το συγκρότημα ανέφερε ότι δέχθηκε μια «έκρηξη αγάπης» και ήταν «απίστευτο» να αντιληφθεί πόσα σήμαινε ο Φλέτσερ για όλους.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram, οι Depeche Mode αναφέρουν: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν τουλάχιστον περίεργες, θλιβερές, αποπροσανατολιστικές εβδομάδες για εμάς εδώ, τουλάχιστον. Αλλά έχουμε δει και αισθανθεί όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας, και γνωρίζουμε ότι αυτό ισχύει και για την οικογένεια του Άντι.

«Πριν από μερικές εβδομάδες λάβαμε την έκθεση από τους ιατροδικαστές, την οποία η οικογένεια του Άντι μας ζήτησε να μοιραστούμε μαζί σας τώρα.

Ο Άντι υπέστη διαχωρισμό αορτής ενώ ήταν στο σπίτι του στις 26 Μαΐου. Έτσι, παρόλο που ήταν πάρα πολύ νωρίς, πέθανε φυσιολογικά και χωρίς παρατεταμένη ταλαιπωρία», σημειώνεται στην ανάρτηση.


Οι συγκρότημα πρόσθεσε επίσης ότι πραγματοποίησε μία γιορτή προς τιμήν του Άντι, περιγράφοντάς την ως μια «όμορφη τελετή και μια συγκέντρωση με λίγα δάκρυα, αλλά γεμάτη με τις υπέροχες αναμνήσεις του ποιος ήταν ο Άντι, ιστορίες από όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί και μερικά γέλια».

«Ο Άντι τιμήθηκε σε μια αίθουσα γεμάτη με πολλούς από τους φίλους και την οικογένειά του, την οικογένειά μας τους Depeche Mode και τόσους πολλούς ανθρώπους που άγγιξαν τον Άντι και τις ζωές μας όλα αυτά τα χρόνια» τόνισαν.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν για όλη την αγάπη που δείξατε στον Andy, την οικογένεια και τους φίλους του τις τελευταίες εβδομάδες. Ειλικρινά σημαίνει πολλά για όλους μας. Άντι, θα μας λείψεις, αλλά σίγουρα δεν θα ξεχαστείς».

Ο διαχωρισμός της αορτής αποτελεί την πιο επείγουσα καταστροφική πάθηση που μπορεί να αντιμετωπίσει η σύγχρονη Καρδιοχειρουργική και απαιτεί εξειδικευμένη Καρδιοχειρουργική Ομάδα, επειδή παρουσιάζει ιδιαίτερα υψηλή προεγχειρητική αλλά και περιεγχειρητική θνητότητα. Η συχνότητα της νόσου είναι 5-30 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο πληθυσμού ανά έτος.
 

Πηγή: skai.gr